Kiekkoliiga
Mitalistit – 2/2018
Manhattan
Gunz For Hire
Devils
Lehdistötiedote

Bai Bai End öf Stööri

Pari kautta jatkunut kuraputki sai lopulta arvoisensa päätöksen: Divarikarsintojen B-lohkon viimeinen sija, ja sitä myötä divarista tippuminen. Niin ikävää kuin se onkin niin ei tippuminen tullut monelle yllätyksenä, varsinkaan kun vastassa oli kaksi kovatasoista joukkuetta taistelemasta divaripaikoista meidän lisäksi eli Patriots ja Club of Härmä. Heille vielä onnea divaripaikasta ja menestystä. Ei huonoille siis jääty kakkosiksi tai oikeastaan kolmosiksi, mutta jokatapauksessa tilanteesta saadaan kuitenkin vain syyttää  itseämme, paskasti kun ollaan pelattu. Toki siihen vielä päälle kaiken maailman pelaajien hoppailut, ja muut ongelmat.

Tää oli kuitenkin meidän osalta tässä. Toivottavasti vielä ehkä jonain päivänä päästään kokeilemaan uusiksi, jos päätetään joukkueena jatkaa.

Loppuun vielä kiitokset kaikille vastuksille ja pelikavereille kausien varrelta, sekä kiitos kaikille Last Periodin paidassa pelanneille. Erityis kiitos varsinkin vanhoille lp:läisille: Waakku, Antsu, barco Zak, Beyonce, Supa-Mar, SuKe, sean, tikru2, nord ja ketäkaikkia täällä aikoinaan sattu sillon pyörimäänkään. Ja vähän uudemmista naamoista tosi iso kiitos Beyerille.

Se oli sitte siinä. End öf stööri ja pai pai! Hyvästi!

PS: Onnea kaikille seuraavaan kauteen!
PSS: Joukkueen pelaajat hakevat varmaankin uusia joukkueita.
       (jos nyt jotain kiinnosti)
PSSS: Kiitti nyt santozillekin vielä, ku se nii halus.

-R

Kirjoittanut: Last Period
Julkaistu 11.12.2008 22:56
Luettu: 347 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.