Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Ayoson viimeinen laulu..

Monen KS-veteraanin ura on tullut joukkueessamme päätökseen. Kausi meni tällä kertaa pelit pelatessa, varsinkin loppukaudesta aika huonoissa tunnelmissa. Taisteluhenkeä koitettiin vielä playoffeissa nostaa, mutta tulos jäi silti laimeaksi. Tiedä sitten olisiko tässä tarvittu Akademiksin väkeviä liemiä vaiko Tonyn räjähtäviä syöttöjä. Ainakaan nämä eväät eivät riittäneet alkua pidemmälle lopun tullessa jo peruuttaen vastaan. ;)

Ensi kaudelle joukkue kokee yhden historiansa suurimmista muutoksista, kun sekä santeri että homie lähtevät armeijaan ja Ayoso ottaa kiekosta vähintäänkin timeoutin. Jolli päätti jatkaa kiekko.tk:ta höntsäpelejen parissa, HC Pilin riveissä.

Joukkueessa luurailee viime kaudesta siis vain minä, Hossa, Karpov ja Marenki, jonka jatko on ainakin epävarmaa. Ensilääkkeiksi riveihin on hankittu jo Slou sekä Joska, jotka viimeisimpinä tekoinaan ovat edustaneet S.S.K.:ta Kiekkoliigassa. Kummatkin ovat pelanneet ennenkin Kiekkoliiga-pelejä KS:n riveissä. Muutamista tryouteista on sovittu jo etukäteen ja osista neuvotellaan vieläkin. Tällä hetkellä vahvin ehdokas Ayoson tilalle yp:ksi on Fice, joka oli toissa kaudella 1. divarin paras puolustaja. Fice on myöskin entinen KS-pelaaja. Kuitenkin ovea pidetään auki myös parille lahjakkaalle ja kovalle tekijälle, jos sellaisia pelaajia on tarjolla.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 21.11.2008 08:46
Luettu: 723 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.