Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Mietteitä ja mahdollisuuksia

Reilu puolet kaudesta takana, kuten joku minua hölmömpikin voisi tässä todeta. Fiksumpihan sen jo tiesi. Neljä joukkuetta vielä kamppailee runkosarjavoitosta. S.S.K., Avelino Capellier ja Pohjolan Leijonat sekä tietysti me, mutta yllättäen Pelijengin luistimet ovat tylsyneet kauden mittaan eikä joukkueen luistin ole kulkenut totuttuun tapaan.

Viikonlopun aikana on tapahtunut monenlaista. Hamilton voitti niukasti maailmanmestaruuden, Tony lopetti kiekon sekä Karpov liittyi Sabresiin. Kuitenkin tulevaisuus näyttää valoisalta ainakin tämän kauden osalta, eikä liekki KS-veteraanien sydämmissä ole sammunut. Sekä Homien että santerin viimeinen kausi on rullailemassa ennen kasarmille lähtöä, joten miehet haluavat ottaa vastuuta ja pelata kauden kunnolla loppuun.

Hiljattain myös Hossa, joka tunnetaan paskoista syötöistä ja vielä paskemmistä vedoista, liittyi Sabresin jumalaisiin riveihin. Hossalta joukkue odottaakin paskaa ja entistä paskempaa läpän heittoa katsomosta käsin. Katsotaan mihin miehen koomikon taidot yltävät päivien kuljettaessa KS-miehistöä eteenpäin näinä tuulisina aikoina.

Karpovin panos on mysteeri, ainakin minulle, ehkä Jollilla, Ayosolla sekä Karpovilla on selkeät visiot jo hänen roolistaan joukkueessa ja mestaruustaistelussa. Kuitenkin miehen meriitit ja kokemus tiedetään, mutta nykykunto on arvoitus. Toivotaan, että homma kulkee ja miksi ei kulkisi? Ehkä ei ihan samanlaisiin esityksiin heti yllä mihin Tony pystyi, mutta jotain samankaltaista kenties.

Taistellaan runkosarjassa voitosta sekä tulevissa playoffeissa puolustetaan pystiä kynsin ja hampain.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 03.11.2008 10:19
Luettu: 387 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.