Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Aamun koitto

Helsingin Jokerit on aloittanut taipaleensa kiekkoliigan 1.divarissa. Avauspelistä irtosi ihan kohtalaisella räpellyksellä 4-0 voitto Habs:sta. Rosteri on muuttunut valtavasti vanhojen partojen poistuttua tai siirryttyä taustajoukkoihin. Oletettavasti kausi on kuitenkin sekava ja vaikea, ainakin runkosarjan ensimmäisellä puoliskolla taso saattaa heilahdella hyvinkin paljon. Joukkueessa on kuitenkin ihan leppoisaa tekemisen meininkiä ja asioita ei oteta turhan vakavasti.

Tälleen kauden alla tapahtui vielä kohtuu merkittävä kokoonpanomuutos kun Porin delegaatio otti hivenen nokkiinsa joukkueen pelattua divaripeli hänen poissaollessaan. Tästä ajauduttiin sellaisille raiteille, että hyvässä yhteisymmärryksessä sovittiin, että Outsin on kenties parempi jatkaa pelailua toisaalla ja toisenhenkisessä sakissa. Helsingin Jokerit kiittää kuitenkin Outsia hienoista peleistä viime kaudella. Outsi oli erittäin tärkeä osa joukkueen hyökkäyspeliä ylempänä pakkina. Outsin hienot esitykset avittivat joukkueen aina 1.divariin asti ja joukkue on ikuisesti kiitollinen.

Katsotaan miten homma kulkee tästä eteenpäin. Uudet tuulet puhaltavat. Vanhoja pelaajia on varsin vähän, mutta uskomme vahvasti parempaan huomiseen. Edellä mainitusta syystä joku fiksumpi voisi jo päätellä, että saatamme värvätä jonkun ylemmän puolustajan jos sopiva osuu kohdalle. Edellytämme aktiivisuutta ja kykyä viimeistellä maalejakin. Pääkriteeri on kuitenkin asiallisuus mikä ei aina ole itsestäänselvyys edes täysi-ikäisille pelaajille. Yhteyttä vain meikäläiseen notella tai voi tulla juttelee irc:ssä kanavalle #Helsingin_Jokerit

Kiitos ja hyvää syksyä!

-Tomekki

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 24.09.2008 22:02
Luettu: 391 kertaa

Kommentit
Kommentointi suljettu.