Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Koripallotuloksin kohti kauden puoliväliä

"Juu ei, täyttä on. Tänään saatiin lyötyä kokoonpano lukkoon ja näillä mennään toivottavasti koko loppukausi."

Tämä lainaus sisältyi viime lehdistötiedotteeseen perjantai-iltana. Maanantaina sitten päädyttiin kuitenkin purkamaan Kuban sopimus, joka oli kiireellä tehty karsintojen ja divarin välisenä aikana ja jonka jälkeen Zap3 hyppäsi mukaan laatikkoon hurmaamaan ihmisiä.

Nyt ei kokoonpano enää muutu ja toivottavasti homma alkaa pian toimia myös 2. divarissa. Tähän mennessä ottelua kohden on tahkottu hurjat 1,5 maalia ja päästetty 2,0. Nyt pitäisi liikauttaa se harjoituspelien vapautuneisuus kohti divaripelejä ja alkaa osua tekopaikoista. Tällä hetkellä tuloksena on vasta kaksi tasapeliä ja kaksi maalin tappiota. Koko ajan kivutaan kyllä ylöspäin, siitä kertovat myös tulokset 1-1->1-2->2-2->3-2. Mutta jos totta puhutaan, onhan noi pelit olleet tähän mennessä ihan helvetin tylsää puurtamista. Hävetä pitäisi.

Liian informatiivista diipadaapaa, mutta minkäs sille mahtaa että on niin mediaseksikäs joukkue. Seuraavan lehdistötiedotteen lupaan kirjoittaa vasta ensimmäisen voiton jälkeen, joten sitä saanee odottaa viikkoja ellei kuukausia.

Mabo

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 16.09.2008 12:28
Luettu: 372 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.