Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Veljekset Narrilauma

Kiekkoliigan 2. divisioonaan nousu on vittumaista aikaa. Kun vielä muutama viikko sitten sai rauhassa höntyillä kiekon parissa silloin kun jaksoi ja ircissä sai keskittyä rauhassa heittämään paskaa läppää muiden kustannuksella. Nyt sitten privat paukkaa ja notet lentelee.

"Pääseex jengii, oon 12wee yp ap ja maalivahti, tarvittaessa myös hyökkääjä."

Juu ei, täyttä on. Tänään saatiin lyötyä kokoonpano lukkoon ja näillä mennään toivottavasti koko loppukausi. 2. divarikarsinnan jälkeen joukkuetta täytettiin vielä neljällä pelaajalla. Hyökkäykseen kaksi ja puolustukseen kaksi.

Hyökkäyspäässä nykyisin häärii Kuba ja Zap3. Puolustukseen löydettiin hyökkäävän puolustajan rooliin Overdoz ja Paukki. Se siitä, ei ne jätkät kuitenkaan ketään kiinnosta, vaikka tällä hetkellä 100% Narrien maaleista on tuotettu ulkopuolistyöllä. Kuba näet räimi 1-1 päättyneessä avauspelissä darbyn jakaman onen verkon perukoille.

Hippusen oli jännittämistä aistittavissa avauspelissä, mutta eiköhän tämä tästä lähde pikku hiljaa rullaamaan. Saa nähdä vaan miten vanhan pumppu kestää kun lähestytään ratkaisupelejä. 2. divari on kuitenkin nyt myös Narrien osalta avattu ja samoin on pistetili. Jei, hyvä meidän joukkue.

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 12.09.2008 20:14
Luettu: 402 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.