Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Narrien paluu!

Jäähyväistiedotteita tehtiin kolmessa osassa. Paluutiedotteessa päätettiin jäädä yhteen. Jumantsuikeli että tuntuu hienolta olla taas liigan etusivulla ainakin tilastoissa. Mutta se jeesustelusta.

Narrilauma on elänyt värikkään historian, nähnyt nousut, nähnyt laskut. Enimmäkseen jälkimmäiset. Silti. Silti ne pirulaiset jälleen kerran raivasivat itsensä takaisin kakkoseen. Ja mikä kummallisinta, vieläkin samat naamat Mabo, darby, Renberg ja januzki pörräävät yläkerrassa. Ja nimen omaan pörräävät, eivät vain ole nimilistoilla. Vaikea on löytää toista näin pitkäikäistä ja yhä samalla rungolla pelaavaa joukkuetta. Tätä meriittiä jopa itse ylipäällikkö Poro24 arvosti #kiekkoliiga-classic -kanavalla.

Eikö näillä nyt jo 22-23 vuotiailla nuorilla aikuisilla sitten ole elämää? Ovatko he ihan saatanan rumia? Onko heillä ongelmaa saada naista? Eikö heillä ole mitään järkevämpää tekemistä? Vastaukset kysymyksiin ovat: Joo, ei, ei. Rumia ollaan ja ylpeitä siitä, tekemistä ei löydy, mutta naisrintama on mullistunut tämän nelivuotisen historian aikana. Yksi on naimisissa, yksi kihloissa, yksi seurustelee ja yksi.. noh yksi on vain januzki. Eihän se vielä narreissa olekaan neljää vuotta ollut.

Meidän ei uskottu nousevan, meidän ei uskottu pärjäävän. Aika näyttää, toivottavasti tällä kaudella ei jätetä pelejä viime tinkaan.

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 10.09.2008 15:32
Luettu: 357 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.