Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Late Night with Jec: Mestarit piinapenkissä

Jolli jäi haastattelusta pois sekä kiistaton mestarien mestari Zrk, joka paukutti huikeat 5p/o! Kuitenkin Jollille varmasti toinen mestaruus maistui parin kauden tauon jälkeen. Jolli oli tällä kertaa KS:n ainoa pelaaja, joka pelasin täydet minuutit koko playoff-otteluiden ajan!

Eiköhän lähdetä junnuista liikenteeseen vai mitä? Ensimmäisenä vuorossa on siis Marenki, jonka panos oli kertakaikkiaan loistava playoffeissa. Katsotaan, mitä luurankoja tästä kaapista löytyy.


Miltä tuntui voittaa mestaruus KS:n paidassa?
Marenki: "Hienolta! Tähän on hyvä lopettaa ja pitää kiekosta hieman pidempää taukoa."

Kuka oli tämän kauden pelottavin vastustaja?
Marenki: "SSK ehdottomasti. Tuttuakin tutummaksi tullut hari saa kyllä aina pelkäämään."

Mikä oli kauden paras hetki?
Marenki: "Hmm.. eiköhän se finaalin voitto ollut tietysti."

Jos saisit yhden pelaajan KS:n ulkopuolelta hyökkäyspariksi, kenet ottaisit?
Marenki: "Pönssi. Kaksi vuotta olemme pelanneet aktiivisesti samoissa tiimeissä ja on tullut huomattua, että peli kulkee niin 3vs3 että 4vs4-pelimuodossa"

Mikä on mieleenpainuvin muisto kiekon alkuajoilta?
Marenki: "Päästä Vintiöiden paitaan pelaamaan hienoja pelejä Ayoson pakkiparina."


Kiitoksia Marengille haastattelusta. Seuraavaksi piinataan Ayosoa, joka oli ehkä playoffeissa joukkueen suurin pettymys tehden vain 2p/o. Kouvolassa kuitenkin odotettiin, että Ayoso ottaa tappavan loppukirin ja vie viimemetreillä pistepörssin omiin nimiinsä. Kun finaalikierrokselle lähdettiin, tähän oli kaikki asetelmat - Tonyyn eroa vain n. 20p!


Miltä tuntui juuri ennen finaalisarjan alkua?
Ayoso: "Tuntui, että olimme hieman altavastaajia silti vaikka runkosarja voitettiin, kun ei tämä meidän harkkamäärä oikein ole mitään verrattuna PL:n nolifeihin."

Miltä tuntui finaalisarjan jälkeen?
Ayoso: "Tuntui helvetin hyvältä! Vihdoin voittaa se kirkkain! Vaikka liigan taso ei tällä kaudella ollut mikään hirmunen, niin silti maistui."

Riittääkö vielä nälkää ja taitoa voittaa uusia mestaruuksia?
Ayoso: "No tottakai!"

Jos joutuist jättämään KS:n, mihin joukkueeseen siirtyisit?
Ayoso: "No SSK:ta on tullut seurattua ja ihailtua aika paljon, kun aloittelin tätä hassua peliä. Eli SSK:ssa olisi ihan kiva päästä pelailemaan."

Jolli vai santeri? Miksi?
Ayoso: "santeri ehdottomasti, jos hän vielä pelaisi yhtä paljon kuin ennenvanhaan. Syy siihen löytyy pitkäaikaisista yhteisistä peleistä Kouvolan paidassa!"


Kiitoksia Ayosolle haastattelusta, seuraavaksi piinataan Tonya, joka on siis joukkueen kolmanneksi nuorin jäsen. Tony tosiaankin rikkoi fysiikanlait eikä jättänyt ketään kylmäksi, kun jakoi karkkipussista makeimpia karkkeja ottelusta toiseen. Kuitenkin kirpeät karamellit myös sujautettiin hyvällä prosentilla vastustajan takataskuun. Mitähän karamelli-keisari tuumi toisesta mestaruudesta? Otetaan siitä selvää!


Kumpi kulta maistui makeammalta?
Tony: "Vaikeehan noita on vertailla, kun aina se kulta maistuu! Mutta jos toinen pitää valita, niin kaiken järjen mukaan jälkimmäinen, kun ei sattunu mitää vahinkoa tällä kertaa tuohon loppupeliin... "

Voitit tällä kaudella lähes kaiken, mitä voi voittaa. Mistä löytyy uutta motivaatiota?
Tony: "No ei aina tarvii voittaa kaikkee vaikka se hianoo onki. Motivaatio löytyy kamujen kautta, kun läpällä väännetään! Ei tätä peliä kannata hampaat irvessä vääntää!"

Jos saisit valita kiekko.tk:n pelaamisen ja 1000€ välillä, mikä olisi päätös? Jatkuuko kiekko vai ei?
Tony: "No kyllä mä tässä vaiheessa varmaan tonnin ottaisin takataskuun ja kiekko sais siirtyä sivuun.."

Mikä oli meneillään olevan kauden suurin pettymys?
Tony: "Vaikea sanoa, kun ei niitä pettymyksiä ollut."


Mitä tuumit mestaruudesta, jonka voittaa käymällä vain kentällä hetken ajan?
Tony: "No eihän se varmaan niin hienolta tunnu, kun se jos pelais koko pelin tai pari erää... Mutta jos hoitaa oman tonttinsa hyvin, nii mikäs siinä, mestaruus sekin!"

Kiitoksia Tonylle haastattelusta. Isot ablodit meidän U-18 joukkueelle! Yleisö menee aivan villiksi. Nyt ei sanat riitä kuvaamaan tätä menoa katsomossa, paidat lentävät.. mitä ihmettä siellä tapahtuu? Järjestysmies joutuu poistamaan noin 80-vuotiaan ikäiseksi arvellun vaarin katsomosta, kun hän heittää leopardi-tangat suoraan stagelle.

Pahoittelen äsköistä katkosta.. palataan aiheeseen seuraavaksi lavalle saapuu.........H! O! M! I! E! Tervetuloa!


Mitä mieltä olet omasta panoksestasi tällä kaudella?
Homie: "No.. Autoin joukkueen voittoon Avellinoja vastaan tehoilla 1+2, joka osaltaan ratkaisi runkosarjamme voiton! Tätä lukuunottamatta panostukseni oli henkisellä puolella!"

Minkä takia feidasit santerin ja minut, kun piti tulla Kouvolaan ryyppäämään?
Homie: "Koska olin kipeä! Olin kaksi viikkoa putkeen kipeänä."

Kummat maistuivat makeammalta pelaamalla voitetut hopea ja pronssi vai tämän kauden kultamitali?
Homie: "Pronssi, koska sillon olin kova tykittämään b-pisteeltä takasäkkiin ja lämypassit hakivat vertaisiaan. Voitinkoha sillo poffien syöttöpörssin?"

Kiekon paras jätkä? Kiekon ärsyttävin jätkä?
Homie: "Tää on paha. Lol, tää on joku kompa. Pistät mun vastauksen kliigan lehdistötiedotteeseen ja sitten se ketä väitän ärsyttävimmäks tappaa minut."

Mitä mieltä olet liigan tasosta tällä hetkellä?
Homie: "Tasoerot liian suuria kärjen ja häntäpään välillä."


No, tämähän piti arvata Homie jauhoi pelkkää p****iip koko haastattelun ajan. Onneksi hän kertoi ennen lähetystä säntäävänsä naishommiin heti haastattelun loputtua. Nyt saamme siis suoraan santerin hikiselle piinapenkille, johon ehkä myös muutama tippa jotain muuta on erittynyt.


Ikimuistoisin kiekkohetki?
santeri: "Mestaruus lähellä tätä, mutta tulee mieleen myös 2. divariin nousu."

Mikä oli parasta Sabresissa, kun tulit tänne, mikä on parasta tällä hetkellä?
santeri: "Korkea pelillinen taso, eikä myöskään joukkuetovereissa mitään vikaa ollut. Nykyään pelit menneet ehdottomasta rennonpaan suuntaan. Tällä hetkellä ei harkkaottelun häviöstäkään kaikki "angstaa" pahasti."

Kumpi tuntuu jännittävämmältä? Pelata itse finaaleissa vai katsoa, kun muut pelaa.
santeri: "Mikä vitun kysymys toi oli? No pelata, pelata."

Kerro omat parhaat puolesi niin kentällä, kuin henkisellä tasolla.
santeri: "Hmm.. kuulo puheitten perusteella pelaan maalin edessä ihan hyvin.   Onko mulla joku henkinen tasokin? No, emmä kai ainakaan joukkuehenkeä laske."

Jos, joku (aktiivinen pelaaja) pitäisi potkia joukkueesta. Kenet potkisit? Perustele.
santeri: "Itteni varmaan.. Emmä ketään haluu potkia."

Santeri lähti perus "Nössöillä" vastauksilla liikenteeseen. On se vaan niin munaton kaveri. Muuten sain juuri korvaani tiedon, että hulinan keskellä poistettu 80-vuotias vaari paljastui Ayoson isoisäksi. Isoisä oli laittanut kovan vaihteen päälle kuultuaan lapsenlapsen voittaneen Kultaa tässä mahtavassa lajissa eli Kiekko.tk:ssa. Kiekko.tk:ssa, jossa tähdet ovat komeita kuin Kauniissa ja Rohkeissa, miehet yhtä lihaksikkaita kuin Ron Jeremy ja naiset yhtä karvaisia kuin King Kong. Nyt, kun kylmätväreet on nostettu pintaan eiköhän laiteta viimeinen haastattelu käyntiin.

Me, Myself and I-tyyliin. Elikkä Jec haastattelee Zippoa! Kysymyksien lähettäjiä oli todella paljon, jopa satoja...tuhansia. Kiitos kaikille kysymyksen lähettäneille! Päätimme kuitenkin valita vain parhaista kysymyksista parhaat, joten älkää olko pettyneitä, jos ette päässeet tähän mahtavaan showhun mukaan.


Ayoso - Mikä on sinun mielestäsi Kouvolan kaikkien aikojen all-star ketju?
Vastaus: "Tony-Akademiks-Ayoso-Ookke. Voisi olla ihan hyvä, jos kaikki olisivat omassa parhaassa vireessään. Kun taas alkuajan lepposa Dream Team olisi, haule-Avain-Zippo-Pönssi."

Marenki - Onko tämä sinun paras kausi ikinä kiekkoliigan alaisuudessa?
Vastaus: "Henkilökohtaisesti kausi oli toiseksi tai kolmanneksi paras, koska en pelannut kuin 9 peliä runkosarjassa ja 6 playoffeissa. Divarikausi tuntui hyvältä ja itse osallistui peleihin aktiivisesti. Kausi jolloin tuli hopeaa oli myös hyvä. Tietysti joukkueelle tämä kausi oli varmaan täydellinen niin kuin divarikausikin."

santeri - Miten sinä olet saanut näin huiman jengin kasaan?
Vastaus: "99% tuuria, 1% kovaa työtä. No ei nyt ihan. Olen kai osannut valita oikeita kavereita vierelleni (mm. haule, Sydis, Avain, Ayoso, santeri) joiden kanssa tätä juttua on ollut "helppo" kehittää pohjalta asti. Tietysti alkuaikoina oma panokseni pelilliselläkin puolella oli todella tärkeä. Onneksi nyt on niin kovia pelureita tullut jengiin, että pelit kulkee ilman minua vielä paremmin."

Homie - Mitä sinulle merkitsi valinta liigan AllStars-valmentajaksi?
Vastaus: "Oli se jokinlainen kunnianosoitus tai tunnustus siitä, että olen vetänyt joukkueen pohjalta kiekon eliittiin. Eli olen tehnyt paljon hyviä pieniä päätöksiä joukkueen rakentamisen suhteen. Tietysti runkisvoitto ja kulta ovat varmaan todistus siitä, että oikea mies valittiin valmentajaksi. Eihän ne huonoja allstars-pelejä ollutkaan, vaikka KS siellä kentällä hyytyi täysin."

Tony - Miten uskot, että off-season sujuu ja mitkä ovat ensi kaudella meidän parhaat aseemme?
Vastaus: "Off-seasonilla saamme jonkin verran harkka-aktiivisuutta ylös siitä, mitä se oli koko viime kauden. Ehkä saamme ajettua Smufan sisään joukkueeseen ja sitä kautta valmiin pakan. Ensi kaudella aseet ovat samat, kuin viime kaudellakin - murhaava hyökkäys."

Lopuksi illan musiikkivieras - toivottakaa tervetulleeksi SANTANA ( http://www.youtube.com/watch?v=S7amYNaPTRI )! Joka tarjoaa illan viimeisen tanssin.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 01.09.2008 17:30
Luettu: 459 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.