Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Ikoni väistyy, joukkue jatkaa

Jep, homma meni niin kuin pitikin. Sabresi vei ja Roikkulämy vikisi. Numerot olivat todella murskaavat, varsinkin kahdessa jälkimmäisessä pelissä. Joukkueen johtaja ei saanut tauon aikana joukkueen aktiivisuutta nousuun, vaikka itse viettikin nolife-elämää. Tämä ei valitettavasti tällä kertaa riittänyt.

Kausi jää tottakai silti plussalle, veikattiinhan Roikkulämy viimeiseksi liigaennakossakin. Kuitenkin sensaatiomaisesti joukkue selvisi playoffeihin, joka jo sinällään oli huikea saavutus. playoffeista ei jäänyt jälkipolville toki paljon kerrottavaa.

Kuten otsikosta jo käy ilmi, joukkueen pitkäaikainen jäsen (tikru2 yli 2,5 vuotta joukkueessa) lähtee joukkueesta omille teilleen. Asiaan ei millään tavalla vaikuttanut playoff-pelien rumat lukemat. Aika vain on kypsä vaihtaa joukkuetta, sillä 2,5 vuotta samassa kiekko.tk-joukkueessa on todella pitkä aika.

tikru2 haluaa kiittää Roikkulämyssä pelanneita pelureita, mukavia tyyppejä suurin osa ollut. Erityiskiitokset Pepsylle, Napoleonille ja Nikossolle, joka aikoo näillä näkymin jatkaa Roikkulämyn peräsimessä. Monen muunkin hienon pelaajan kanssa saanut pelata tämän rupeaman aikana, mutta listasta tulisi liian pitkä.

Pelaajat vaihtuvat, joukkue säilyy.

Tiikeri kuittaa.

Kirjoittanut: HC RoikkuLämy
Julkaistu 10.08.2008 21:32
Luettu: 394 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.