Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Terveisiä perseestä

Puolivahingossa liigaan nousseen Petolauman oman kylän pojat -projekti teki liigassa tuhoisaa jälkeä. Värväykset menivät päin vittua, eikä (varsinkaan überhyökkejä) kiinnostanut pelaaminen paskaakaan, kun kerta oltiin joukkue jo saatu oikein liigaan nostettua. Ohessa varsin populäärin mediaseksikkääksi tavaksi osoittautunut kuvaus kauden "pelimiehistä" nenäkohtaisesti.

Hyökit:

-kessu-
- Höntsäili ensimmäisellä puoliskolla viisi harkkamatsia, joista 3 oli kolmuria, toisella puoliskolla pelasi vain liigamatseja. Pelillisesti kuitenkin hyvää jälkeä, mutta maalinteko välillä oikkuili, eikä kiekko löytänyt maaliin läpäreistä tai tyhjistä kovin hyvällä prosentilla. Tämä tehottomuus korreloi ilmeisestikin aktiivisuuteen. Pelasi usein myös "pienissä sievissä".

Bailey
- Vahvistukseksi hommattu Bailey viihtyi tällä kertaa HIFK:issä 3 päivää pidempään kuin viime kerralla.

Herra
- Pelasi yhden matsin ja lähti poikaystävänsä Baileyn kanssa mutadivariin pelaamaan kivaa kiekkoa.

KRS
- Oli koko kauden yhtä aktiivinen kuin kessu. Valitettavasti High wizardin viitta painoi tällä kaudella enemmän kuin petopaita. Omintakeinen pelityyli vaatisi enemmän aktiivisuutta, jotta mies itse osaisi sitä toteuttaa ja joukkue pysyisi pelissä mukana.

Moomba
- Vinttiin värvätty muumi joutui raatamaan hienon aktiivisuutensa takia ison läjän myös liigamatseja, ja tulos oli suorastaan hirveää. Hoiti kuitenkin tunnollisesti puolustustyön, mutta joukkueen hyökkäys oli ihan solmussa. Onnistui kaiken hyvän lisäksi myös tuomaan kaksi pistettä Laitataklaukselta puolustajan roolissa.

titsu aka pitsu aka terez aka...
- Titsu on joukkueen tämänhetkinen ongelmatapaus. Käytös vaihtelee ja suu käy kiivaasti sekä vastustajalle että oman joukkueen peliesityksille ja systeemeille. Luonnollisesti myös henkilökohtaiset peliesitykset vaihtelevat, mutta erittäin paljon on havaittavissa myös kypsiä otteita. Aktiivisuutta löytyy myös hyvin, ja peli kessun kanssa tuntuu onnistuvan, vaikka eivät ole yhtään harkkamatsia vielä ehtineet pelata yhdessä.

Pakit:

Boocha:
- Junnu, joka hoitaa kolme neljästä pelistä ap:na tyylikkäästi. Joskus valitettavasti otteet menevät ihan päin persettä. Silti aktiivisuus on hyvää ja kehityskaari osoittaa ylöspäin.

Jakuda
- Pelasi lähinnä harkkamatseja. Sai siirron farmiin sopimuspykälä 14b:n ansiosta.

sanfor
- Pätee samat asiat kuin Boochan, mutta on ehkä hieman raakileempi kiekollisessa pelissä.

Stonde
- Pelasi kaksi viikkoa erittäin aktiivisesti kiekkoa pitkästä aikaa, mutta paussi tuli eteen kun kone särki. Peliotteet vaihtelivat myös tuhoisasta epävarmaan.

Turhapuro
- Koska tämä ei ole mikään fakin itsearviointi, siteeratkaamme tähän saumaan Arton täysin objektiivista asiantuntijalausuntoa: "Turhis on paras koutsi ja allstars tason pakki."

Ensi kaudella uhataan olla aktiivisia, ja pelata liigamatseja vain kilpailukykyisellä kokoonpanolla muna pystyssä ja hampaat irvessä. Tätä varten etsimme yhden superhyökin ja ehkä ihan kivan yp:n.

Kirjoittanut: HIFK
Julkaistu 04.07.2008 13:08
Luettu: 404 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.