Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lomatunnelmia...

Elikkäs Darra OY:n runkosarja on takana ja joukkue voikin lähteä hyvillä mielin kesätauolle, runkosarjan voitto ja vain 1 häviö koko kaudella 22:stä pelistä. Tyydyttää ihan mukavasti. Meillä oli ennen kautta tavoitteet selkäeät elikkäs se liiga, mutta emme kyllä ihan uskoneet että yllämme näinkin huikeaan kauteen divarissa, liigakarsintoja odotellessa...

Joo menestysrikas kausi takana ja ajattelin että nyt ois hyvä hetki kerrata vähän kauden pelaajamateriaalin esityksiä:

pontti: Joukkueen johtava puollustaja, joka esitti vakuuttavia otteita divarissa(osaltaan hänen syytä että päästimme vähiten maaleja divarissa). Siinä samalla kun siika.cs.pontti puollusti hän ehti myös tehtailemaan alemmalle pakille varsin hyvät pisteet: 15 otelussa 4+9. Ja osaltaan kautta kruunasi vielä valinta allstarssiin.

-JoPPe-: Perusvarma puollustaja, joka jäi hiukan pontin varjoon tällä kaudella, mutta pelasi kuitenkin 12 peliä alemman pakin tontilla ja suoriutui niistä mallikkaasti. Loppu kaudesta jopen kanssa tiet erosivat syistä joita en nyt tässä ala latelemaan.

mediota: Kautta leimasi koneviat, joten tämä stadin herra ja kaikkien bodareitten esikuva ei päässyt taitojaan näyttämään kuin 4:n pelin verran joista tuli kuitenkin huikeat 3 voittoa ja 1 tasuri, kuuluu ap:iden eliittiin.

Darkki: Kautena voin 2 peliä melkeenpä täytemiehenä syynä se että mies oli koko kauden intissä. Hyvä ylempi kiekollinen puollustaja.

Flap: Itsehän olen Flap moi. Flappis koitti hoidella tällä kaudella darran kiekollista puollustamista yllä olemalla joukkueen ainut yp. Kausi menikin suht hyvin pisteidenkin valossa 17 pelissä 7+20.

Duntski: Tämä Hyvinkään hyökkääjien kuningas nakutteli tälläkin kaudella tukun pisteitä, ja olikin darran paras tukipilari hyökkäyksessä. Pisteitä kertyi tällä kaudella 22 pelistä 25+28. Väläytteli jälleen kerran aktiivisuudellaan pelaamalla kaikki joukkueen pelit, ihme noliferi!

Xirean: "en voi ku broidi tulee tähä" alkukaudesta hän eli vielä veljensä tossun alla, säälittävää? Mutta sitten sirpa ryhdistäytyi ja päätti hankkia oman koneen ja koneen tultua onkin sitten saanut pelailla ihan rauhassa, ja tulostakin on tullut. Mies omaa hyvän pelisilmän ja laukauskin lähtee suht tarkasti, oleellinen osa hyökkäyspään pelinteossa. Stadin kovin larppaaja(heti jantusen jälkeen) iskikin 16 pelissä hyvät 19+20 tehot.

paparassi: Mainio hyökkääjä ja vähän liiankin aktiivinen pelasin joukkueessa alkukaudella 14 peliä ja teki niissä tehot 23+11, kunnes tiet sitten erosivat erinäisistä syistä, mutta hyvä alkukauden tuki kiitos siitä.


Eli darran runkkis päätöksessään ja liigakarsintoja odotellessa yritetään pelailla mahdollisimman paljon pelejä. Ensi kaudeksi on varmaankin yksi hyökkääjä lisää tulossa joten kiinnostuneet voivat kysellä(kiekkoliigakokemus pakollista!). Mutta joo kiitos kaikille vastustajille kiwa kausi vai mikä se oli?

-Flappis kiittää ja kuittaa.

Kirjoittanut: Darra OY
Julkaistu 02.07.2008 14:19
Luettu: 406 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.