Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kesälomille

Monivaiheinen kausi on nyt takanapäin. Viimeisten kuuden ottelun aikana hankimme viisi voittoa koko kauden seitsemästä. Tuloksena runkosarjan yhdeksäs sija. Selviytyminen divarikarsinnoilta, mutta ulosjääminen pleijareista lopettivat joukkueen kauden ainoana divarista jo nyt.

Kuten jo edellä mainitsin, kausi on ollut erittäin hajanainen kokoonpanon kannalta. Alkukauden vaiheiden jälkeen monoa saivat pari tulokasta, joiden kanssa asiat eivät vain rullanneet. Miltei heti tämän jälkeen rinkiin liittyivät hyökkääjät Mebl ja Fraes. Myöhemmin puolustusarsenaali sai lisävahvuutta Usurperista ja Latehista. Myös vanha konkari Inca kävi muutaman ottelun pelaamassa, mutta muut asiat menivät nettijääkiekkoilun edelle. Vielä ennen siirtorajan umpeutumista joukkueeseen liittyi WcDuck, joka suorastaan pelasti Kanat karsinnoilta. 29 pistettä kuudessa ottelussa olisi kova saavutus
kokeneemmaltakin, mutta kun sen tekee ensikertalainen kiekkoliigassa, niin ei voi kuin ihmetellä. Ja tuttuun tapaan, kanapoika jatkoi jo kaksi kautta kestänyttä maalitonta putkeaan, ehkäpä Heinekenin henkisellä kannustuksella oli osuutta asiaan?

Joka tapauksessa Kanat kiittää kaikkia kuluneen kauden vastustajiaan ja toivottaa onnea tuleviin karsintamatseihin.


-ritu

Kirjoittanut: Kanat
Julkaistu 01.07.2008 17:58
Luettu: 569 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.