Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Tarkastajaleirin tunnelmia

Runkosarja on vihdoin paketissa ja on aika matkata ajassa hetkeksi taaksepäin. Ennen kauden alkua tavoitteena oli selviytyä vähintään divarikarsintoihin ja mielellään neljän joukkoon, jotta saataisiin ennakkoon helpompi karsintavastustaja ja ennen kaikkea yksi kierros vähemmän (mikäli karsintasysteemi säilyy ennallaan). Kausi starttasi hyvin, vaikka ensimmäinen peli olikin vielä suhteellisen tuttua HT:ta viime kaudelta. Voittoja tuli tasaisesti runkosarjan ensimmäisellä puoliskolla, vaikka joukkoon mahtui pari tasuria ja tappiotakin. Sijoitus ensimmäisen puoliskon jälkeen oli toinen, vain pisteen päässä paaneista - kaikki siis hyvin hautausmaalla tässä vaiheessa. Toinen puolisko sujui ensimmäistä paremmin ja saldo näyttikin sen lopussa kymmentä voittoa ja kahta tasuria. Tavoite saavutettiin ja ylitettiinkin reilusti. Menestys runkosarjassa oli varmasti monelle yllätys, osittain jopa omille pelaajille. Menestyksen takana on pelin tason parantuminen ja erityisesti peliotteiden tasaisuus. Puolustuspelaaminen on aina ollut HT:n vahvuus, mutta tällä kaudella saatiin vihdoin myös verkot heilumaan hyökkäyspäässä ja tulos on luettavissa sarjataulukosta. Eroa runkosarjan kakkoseen, eli Ajaxiin, on kauden päättyessä jopa yksitoista pistettä. Pelilliset esitykset eivät olleet ehkä aivan yhtä ylivoimaisia kuin tilastot osoittavat. Kuitenkaan selvästi vähiten päästettyjä maaleja, paras maaliero sekä toiseksi tai kolmanneksi eniten tehtyjä maaleja eivät ole sattumaa. On aika esitellä runkosarjan suvereenin voittajoukkueen pelaajat:

Pakit:

Sul0: Joukkueen puolustuspelin tärkein palanen ja samalla ainoa alempi pakki tällä hetkellä. Perusvarma suorittaja pelistä toiseen, joka antaa muille pakeille mahdollisuuden tukea hyökkäystä vahvasti. Väläytteli kuluneella kaudella puolustustaitojen lisäksi myös raudanlujaa lämäriään mm. upottamalla Voodoon hattutempullaan. Erittäin vahvasti ehdolla sarjan parhaaksi puolustajaksi.

Hauer: Pelasi tuttuun tyyliin jokaisessa ottelussa, pari peliä jopa hyökkääjän paikalla. Valtavan peliajan seurauksena onnistui keräämään riittävän määrän pisteitä joukkueen sisäisen pistepörssin voittoon. Kahmi joukkueen sisäisessä palkintogaalassa Arche Memorial Trophyn (joukkueen pistepörssin voitto) sekä viime kauden tapaan Öbe-pystin (eniten pelattuja otteluita).

xDD: Ndur pelasi odotusten mukaisesti ja toi lisää variaatioita puolustuspäähän. Mukana jopa 13 ottelussa vaikka viettikin aikaansa enemmän wowin taikametsissä hiilaamassa imppien kanssa dr00deja shadowina (tai jotain semmosta) kuin kiekossa. Jäi kuitenkin sulon taakse maali- ja pistepörssissä, joten hyökkäyspään tehoja jäätiin hieman kaipailemaan.

Aatu: Pelasi pari peliä, mutta sai lähteä ensimmäisen puolikkaan jälkeen. Epäaktiivinen syystä tai toisesta, eikä ollut käyttöä joukkueelle näin ollen.

Hyökit:

Alfonso: Hyvä debyyttikausi Tarkastaja-paidassa. Tehokkain hyökkääjä ja sisäisen maalipörssin ykkönen 21 osumallaan. Viime kaudella kateissa ollut maalintekijähyökki, joka ei hyydy edes sarjapeleissä, taisi vihdoin löytyä. Palkittiin HT:n palkintogaalassa Taneli Awardilla (kauden tulokas).

arche: Hyytyi hyvän alkukauden jälkeen aktiivisuuden puutteeseen viime kauden tapaan, mutta pelasi loppukaudesta vielä pari peliä ja onnistui parantelemaan omaa henkilökohtaista piste-ennätystään.

outopekka: Maalintekijä Jumalan* armosta huolimatta. Vaikkei maaleilla juhlinut, niin pelasi hyvän kauden. Vahvuutena puolustussuuntaan pelaaminen.

Rocka: Futis ja muut aktiviteetit veivät aktiivisuutta ja sitä kautta ehkä ei ollut ihan viime kauden tasollaan, vaikka pisteitä tulikin suhteessa enemmän. Perusvarma hyökkäyspään suorittaja.

öbe: Tykkimies öhman. Pelasi pari peliä ja suhteellisen hyvällä menestyksellä ainakin taitoihinsa nähden. Ainoana aamukasana kentälle asti päässyt, joten Ollivaa-pinssi (eniten maaleja tehnyt inttipoika) on tälläkin kaudella öben.

Kokoonpanossa oli edellämainittujen lisäksi Ollivaa, taneli ja Juhi, jotka eivät kuitenkaan 2.divarissa kuluneella kaudella esiintyneet.

* [19:58:37] (Phoeenix) Hauer, Hailis, Jumala: kaiki sama mies, mutta eri haalarit

Kirjoittanut: HautausmaaTarkastajat
Julkaistu 26.06.2008 23:08
Luettu: 396 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.