Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Rosteri elää

Helsingin Jokerit ja stbk sekä Zampou purkivat hyvässä yhteisymmärryksessä pitkäaikaisen yhteistyönsä. stbk kuului joukkueen vahvuuteen yli vuoden ja Zampou jopa kaksi vuotta. Joukkueemme toivottaa molemmille hyvää jatkoa missä ikinä jatkavatkaan ja kiittää menneistä vuosista.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että joukkuetta saatetaan täydentää jopa kauden avauspuolikkaalla. Puolustusosasto on kärsinyt lievästä epäaktiivisuudesta ja nyt kun Zampou on jo ennestään epäaktiivisesta pakkikalustosta poissa niin sille paikalle saatamme ottaa jampan. Vaatimuksena on ehdottoman siisti ja asiallinen käytös ja olemus. Kokemus liigapeleistä myös tärkeä kriteeri, mutta ei pakollinen.

Hyökkäysosasto on ennestään jo aktiivinen ja tarvittavan tasokas, joten stbk:n poistuminen kokoonpanosta ei vaikuta niin massiivisesti. Jos kuitenkin markkinoilta löytyy joku kokenut ja asiallinen syöttöpeliin kykenevä hyökkäyspään ahnehtija niin yhteyttä meikäläiseen vain. Kärkkyjä ei tarvita niitä on jo Stapleton, slut ja allekirjoittanut.

Yhteyttä mielellään noten muodossa, mutta voi myös ottaa yhteyttä IRCnetin puolella nimimerkkiin Tomekk1

Helsingin Jokerit joukkueen kanava on #Helsingin_Jokerit

-Tomekki

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 29.04.2008 10:09
Luettu: 419 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.