Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kaudenpäätösbileet

Helsingin Jokerit päätti järjestää virallisen kaudenpäätöstilaisuuden. Joukkueen varallisuus ei riittänyt risteilyyn. Elämysmatka Lahteen pelotti liikaa ja Zakan kutsu Vaasaan diskattiin tuomariäänin 10-0. Ehdotuksia sateli aina strippibaarista bordelliin, mutta lopulta päädyttiin tälle porukalle paljon sopivampaan kohteeseen. Treffit sovittiin Järvenpäähän, Tivoli Seiterän pomppulinnan viereisen hattarakojun kupeeseen. Ajaksi sovittiin kello 14.00, koska myöhempi ajankohta olisi aiheuttanut ongelmia Zampoun äidin suhteen. Joukkueemme nestori kun omaa tiukan nukkumaanmenoajan siinä kello 21 aikoihin. Sampolle ostettiin jo valmiiksi kuusi pakettia nenäliinoja minkinmetsästyskauden surutyötä varten. Joukkueen toinen nuorikko stbk saapui paikalle valtavan pärinän saattelemana. Sankarimme hyvä ystävä Ritual kyyditsi pikku kullanmurun paikanpäälle ihkauudella mopollaan ja olihan mies tulevana amisjäpikkänä asennuttanut mopediinsa varsin messevän mankankin joka tosin ei toiminut. Teinien läsnäolon takia johtoporras iski tiukan alkoholikiellon esileikin ajaksi. Todellinen akti alkaisi vasta illalla ja niistä kemuista ei alle 18-vuotiaille kerrottaisi mitään. Kakkosführer JoKeR ei kuitenkaan tälläkään kertaa ymmärtänyt yksinkertaisia ja kuuteen kertaan selitettyjä ohjeita vaan koitti salakuljettaa päivittäisen tapsa-annoksensa taskumatissa joka oli teipattu kendoääliön miehustaan. Kroonisesta tyhmyydestä kärsivä ystävämme jäi kuitenkin kiinni samantien. On vain joitain asioita joita edes kasvuhormonit eivät kasvata. Miettikääpä sitä.

Hattarakojun ympäristö alkoi täyttymään toinen toistaan säälittävämmän näköisistä ilmestyksistä ja yllättäen lähin semmonen ihminen jolla on niinku pitkä tukka ja semmoset pallot tossa rintakehässä niiku mun äidillä ni alkoivat karttaa aluetta. januzki saapui paikalle aitoon kotkalaistyyliin ladallaan, jonka kyljessä oli mustalla spraylla kirjoitettu teksti "en todellakaan ollut saamassa" ja takapuskurissa oli komea tarra, "ai sä oot jo 14..onko sulla pikkusiskoa?." Samantien tämän perään saapui kalju ja erittäin kaunis mies pinkin olkalaukkunsa kanssa hattarakojun viereiselle nurmialueelle. Janari esittäytyi Stapletoniksi ja puhui samaan tyyliin kuin pikkusiskoni, mutta vielä korkeammalta. Heliumäänen edelläkävijä sanoisin. Raskas junamatka miehen kotikaupungista Turusta oli vaatinut veronsa, sillä mies nukahti pelkästään JoKeR:n mainittua sanan "siideri". Aloitimme jo tiukan keskustelun tikku-ukko jääkiekon runkosarjasta mikä jostain syystä karkoitti nyt myös kaikki loputkin ihmiset 100m säteeltä. Analyysituokiomme keskeytti Ikijokeri joka saapui porovaljakollaan kiroillen armottomasti "Onse suakeli kun mie kotoa lährin ni oli lunta metrin verran ja täällä on suatana asvalttia ja tuommosia metallihäkkyröitä joissa on 4 rengasta ja immeisillä on suakeli t-paidat ja luntakaan ole missää!".

Ikävä kyllä aivan jokainen paikalle kutsuttu ei päässyt tulemaan ja täten Zakka ja Borgir saapuivat kuokkimaan. Puskaradio vissiin laulanut taas, sillä kutsua en kyllä varmasti laittanut. Molemmat kyllä tottelivat sääntöjä ja alkoholia ei ollut nautittavaksi otetttu mukaan, mutta sitä oli toki nautittu jo edellinen viikko. Koko seurue pidätettiin kun Borgir päätti iskeä kyykkyskeidat kesken karuselliajelun ja pyyhki anuksensa lähimmän pikkulapsen tuulitakkiin. Seuraavaksi koitettiin yksissätuumin keksiä mistä köyhä, alkoholisoitunut ja yhteiskunnasta erkaantunut seurueemme saisi nyhjäistyä takuurahat. Borgir sammui kaksimetrisen sellikaverinsa Igorin kainaloon ja ystävykset tiettävästi vaihtoivat messengerosoitteensakin aamusella. Me muut pääsimme jo illalla vapaaksi selitettyämme asian todellisen laidan ja kiistettyämme koskaan nähneemmekään tuota hevariääliötä Lappeenrannasta joka kertoo olevansa joku Borgir.

Rahaa ei ollut nyt ollenkaan ja kaikkia lähinnä masensi tapahtunut. Zakka sönkötti jotain ruotsiksi, mutta kukaan ei jaksanut välittää. Lopulta vaasalaisystävämme tempaisi JoKeR:a avokämmenellä ja huusi jotain epämääräistä, riisui itsensä alasti ja lähti juosten taksitolpalle jonottamaan. Kummasti mies pääsi heti keulille ja hyppäsi volvon takapenkille ja huusi iloiselle seurueellemme, "Jag går till Wasalandia!", näyttäen kieltään. Samalla slut soitti allekirjoittaneen kännykkään ja pahoitteli, että ei kerennyt päiväiselle kohtauspaikallemme Tivoliin. Kerroin päivän tapahtumat ja mies päätti sovittaa oharinsa ja pyysi meitä saapumaan Myyrmäkeen hänen kämpilleen. Tässä kohtaa Zampou ja stbk lähtivät jo juna-asemalle ja molemmat olivat jo valmiiksi hädissään miten selittävät vanhemmilleen. Olihan kello jo lähes 22.00.

Ihmetykseksemme slut odotteli teltan kupeessa kerrostalon piha-alueella, aivan siinä keinujen ja hiekkalaatikon vieressä. Mies lipitti tiger-oluttaan ja itkeä vollotti kuin januzki herättyään erottisesta unesta. Eukko oli kuulemma paiskannut pihalle kun slut oli ottanut kipinää kiekko.tk:ssa. Kuulemma joku ääliö ei tehnyt onesta regissä ja slut päätti karkoittaa hyypiön huutamalla näytölleen kaikki tietämänsä kirosanat. Pienen juttutuokion jälkeen koko poppoo leiriytyi slutin kotitalon pihamaalle. Aamulla heräsin Kontulan Esson vessasta ja mulla oli jonkun toisen vaatteet päällä ja ahteriin oli teipattu A4:nen jossa luki tikkukirjaimin "SORI". Asiaa selvitellään ja sanktioita on luvassa.

-Tomekki

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 28.03.2008 01:41
Luettu: 414 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.