Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Viina, Saunaa ja noloja iskuyrityksiä

Lähes täydellisen kauden päätteeksi Avellinon pullamössöpojat kukisti Liigakarsinnoissa Genesiksen fruittarilauman ja nousi liigaan. Divarin runkosarjassa kiekko pomppi sen verta hyvin, että saldona oli vain 3 tappiota. Niinpä liiganousun kunniaksi Avellinon pojat soitti aamu yhdekseltä Kainuun suosituimpaan radioon Radio Kajaukseen pitkään venyneestä sauna illasta. Kuusamo ei ole Kainuussa eikä Lapissa vaan Pohjois-pohjanmaalla.

Toimittaja:
-Jahas, meille on soittaja Kuusamosta. Mitä mieltä te olette poronlihan ja hirvikärpästen yhteisvaikutuksesta kansantalouteen?

Lumpsa:
-Arvaa kuka se täältä soittelee?

Toimittaja:
-Enpäs tiedä, mutta sen te varmaan kerrotte.

Lumpsa:
-Mä oon lumpsa. Pimpsalumpsaksi sanovat. Mä pelaan kikeliigaa. Noustiin eilen, voin lopetella nyt asthonin kuvien kattelun galleriasta kun saan ihan oikeasti naista.

TUUT TUUT

Toimittaja:
-Semmonen, tais puhelu katketa, joten seuravaa soittaja. Kukas sieltä soittelee?

asthon:
-No se on ite GM tässä morjesta. Teillä on varmaan siellä radiossa melkeen yhtä hyvä fiilis kun meillä täällä. Ollaanhan tätä koko pohjois-suomen voimin jännättykkin.

Toimittaja:
- Mistä vit... No kerroppas vähä miten tää kaikki meni?

asthon:
- No mulla oli just siinä itellä 7-setti kiinni ja lähin valuettaa kun näin kun ezko pisti melekosen yläbörsän. Kolmannes erässä olinki melko kortti kuollu ja pojat huusi pelaa niin kävin ratkasee. Ja sitten se KK tulikin käteen ja löin all-in preflop.

Sydis:
- Hei määkin haluun. Oli hieno voitto. Tuossa tammikuun alussa mulla oli nainen. Ihan oikea. Ei mikään kaveri. Tai no ehkä se oli vaan kaveri. Tai emt. se halus olla lopulta kaveri. Mutta mä en. Mutta emmä jaksa tilittä. Kato kun kerran me oltiin meillä kahestaan. Ja se sano että tykkää, mutta sitten mä en tiedä...

Toimittaja:
- Joo kiitosta vaan tästäkäkin ja onnittelut... mistä nyt sitten onki kyse.. Noniii seuraavaa soittaja ja aiheena oli siis poronliha ja hirvikärpäset. Kuka meillä on linjoilla?

Sean,Ezko,Hurt:
-NANNNAAA KIEKKO MAALIIN PANNAAN, OFELIAA KURKKUUN MANNAAN!

Toimittaja:
-Tänään onkin värikäs aamu, te olette ilmeisesti tätä samaa jääkiekkosakkia

Sean,Ezko,Hurt:
- Ei me olla. Me ollaan parempia! Me ollaan ne teinistarat!

Ezko:
-3+1,3+1!!!!

Hurt:
-Mää oisin tehny 5+1 mutta lagas ja ei ollu hiirtä ja en ollu pelannu kun 17 harkkaa tänään

Sean:
-Koska pelii???,Koska Saunaa?? Koska peliil??Nytkö?? eikö?? Entä nyt???

Toimittaja:
-Huoh näitä lauantai aamun lähetyksiä. Taidetaan laittaa musiikkia. Onks pojilla toiveteita?

Sean,Ezko Hurt:
-NANNAAA KIEKKOA MAALIIN PANNAAAN LAAA! Eli pistä youtuubista http://www.youtube.com/watch?v=wuNd7I0ZME0

Toimittaja
-Kiitos hei!

----
Sauna-ilta meni muuten tuttuun tapaan. Asthon grindasi nurkassa kännis pokeria, Sean,Ezko ja hurt vertailivat statseja ofeliapäissään. Semak höpisi yksikseen nurkassa bacardipullonsa kanssa ja soitteli firmansa asiakkaita ensi kauden sponsseiksi. iZorovsky ja erppa kuunteli sukkahousuheviä kaulakkain. Lumpsan ilta meni katellessa omaa vehjettä ja sen surku hupaisaa kokoa samaan aikaan Sydiksen soitellessa tammikuiselle tytölle.

Joukkue myös haluaa lähettää terveiset Koalalle, joka muutti Burkina Fasoon hajottuaan kun häntä ei valittu spectatorin Suomen maajoukkueeseen
- En enää syötäkkään Suomeen päin, läähätti koala polkiessaan sähkögeneraattoria savikuopassaan.

Avellinon poppoo myös soitti spelarelle, jonka jouduimme valitettavasti erottamaan Turkuun muuton takia. Päätimme kysyä paljoko kello on turussa, koska emmä olleet varmoja kuuluuko Turku Suomeen ja onko se samalla aikavyöhykkeellä.
-Ai nyt vai? spelare heitti selvästi hölmistyneenä kysymyksestä.

Aurinkoista kevättä kaikille!

Terveisin,
asthon + muu idioottilauma

P.S Kun näissä lehdistötiedotteissa aina haetaan jotain, niin me tarvitaan ensikaudeksi 6 uutta chearleaderia kun vanhojen kanssa tiet erosivat niiden haastettua Lumpsan oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä. Lumpsa käski laittaa kriteereiksi, että brunetteja ja sen kokosia että niissä on mistä pitää kiinni. Kokemusta pitää olla tavallista pienemmistä vehkeistä. Hakemukset lumpsalle.

Kirjoittanut: Avellino Capellier
Julkaistu 22.03.2008 15:44
Luettu: 488 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.