Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Jokeripelaajien kuulumiset

JoKeR: Mies palasi hyvällä asenteella ulkomaanleiriltään Turusta ja huhujen mukaan tapasi itsensä oululaisen siellä. Näiden järkyttävien kokemusten seurauksena jokerijohto antoi puolustajalleen kahden päivän vapaan. Organisaatio sai kuitenkin pettyä, sillä sälli soitti 2 viikon päästä toimistolle umpikännissä. "Moj khuule shori mhä oonh Mexichossa corona hjandussa jah 20 vahtassa hahahahahahaa". Taustalta kuului suomalaista puhetta ja naisääni "Suljemme 15 minuutin kuluttua. Tervetuloa kauppakeskus Jumboon taas huomenna klo 9.00 alkaen". Seuraavana päivänä pahasti krapulainen ja ulosteelta haiseva olento konttasi pukukoppiin ja oksensi lätkäkassiinsa.

Metroman: Helsingin Jokerit joukkueen tuleva asianajaja, nykyinen lukutoukka kävi kiekossa kerran tuossa männäviikolla. Kyseinen näky yllätti seurajohdon niin pahoin, että harjoitusottelusta tuli vahingossa voitto. Mies valitteli miten vuorokauden 24 tuntiin ei riitä aikaa sekä kiekolle, että koulunkäynnille. Täten jokerijohto lähetti herrasmiehen koululle uhkauskirjeen Metromanin allekirjoituksella eli rattaat pyörivät ja mies päässee pelirytmiin pikimmiten. Metroman on viettänyt tiukkaa meditointia matematiikan kokeeseen. Saamiemme tietojen mukaan kaikki muu kuin kymppi tarkoittaa 60 raipan iskua herralta itseltään kauppatorilla kello 18.00 ensi jouluaattona. Siellä nähdään.

Ikijokeri: Tästä kaverista on ollut vaikea saada tietoja kun tarkka sijainti on puhelinten tavoittamattomissa. Palkkana maksettavat oravannahkat olemme lähettäneet korvatunturille josta Ikijokerin perhetutut Petteri Punakuono, Tilkku ja Pyry ovat toimittaneet kyseiset nahkat arvon maestrolle. Helsingin Jokerit onnittelee pelaajaansa myös iloisen perhetapahtuman johdosta. Perheeseen syntyi potra vauvaporo ja sarvet ovat kuulemma yhtä ylväät kuin isällään. Ikijokerille lähetettiin myös 2 pulloa shamppanjaa Suomen MM-95 kultajuhlia varten. Huhujen mukaan kyseinen ottelu nähdään Kuusamossa suorana ensi viikon torstaina.

januzki: Ensinnäkin Helsingin Jokerit on pettynyt jouduttuaan lunastamaan hyökkääjänsä putkasta toissapäivänä. Mies intti kovaan ääneen koko puhelun ajan "Se sano olevansa 17!! Se oikeesti sano olevansa 17!!". Silti Jokerit palkitsi pelaajan kuten ennakkoon oli kaavailtu. Mies täytti juuri vuosia ja lahjaksi mies sai Täydellisten naisten DVD-boxin. Mies kaappasi lahjansa syleilyynsä ja vetäytyi nurkkaan, katsoen kaikkia ohikulkijoita epäilevän murhaavasti. Olemus oli identtinen 'Taru Sormusten Herrasta' elokuvistakin tutun Klonkun kanssa. "Minun naiset.... Minuuun naiset". Lopulta mies juoksi Areenan konferenssihuoneeseen ja lukitsi oven. Huoneessa on luonnollisesti iso televisio ja dvd-soitin. Alun hiljaisuuden jälkeen alkoi kuulumaan epämääräistä kolinaa ja rapinaa. Lopulta alkoi voimakas huohotus joka jatkui aina aamuun asti. Joukkueen huoltaja joutui hajottamaan lukon, jotta mies saatiin harjoituksiin ajoissa. januzki löytyi huoneesta sinisiin trikoisiin ja balettihameeseen pukeutuneena, tutti suussa, dvd-boxi kainalossaan ja käpertyneenä sikiöasentoon huoneen kauimmaiseen nurkkaan.

stbk: Puhelin nuoren herran iglussa on kuulemma rikki, joten jokerijohto päätti matkustaa Lahteen kysymään hyökkääjän kuulumiset. 10 tunnin ajon jälkeen JoKeR tajusi kääntää kartan oikein päin ja pääsimme jäljille. Alunperin suunnittelimme matkustaa Lahteen ilman karttaa, mutta JoKeR:n neronleimaus, "Näkyyhä ne mäkihyppytornit jo kauas!", ei kuitenkaan vakuuttanut allekirjoittanutta. Hakemamme henkilö löytyi erään bensa-aseman pihalta sätkä suussa. Seuranaan hänellä oli joukko 13-vuotiaita tulevia rap-artisteja tai sitten muuten vain kitukasvuisia nuoria miehiä joilla on liian isot vaatteet. Herralla itsellään oli kuitenkin tyylikäs pinkki paita jossa keltainen teksti "Tutti Frutti" sekä pienehköt farmarit. Seurajohdon lähestyessä hätääntynyt stbk koitti piilottaa jotain kaverinsa mopon taakse. Valppaana johtajana kuitenkin huomasin tämän ja suunnistin samantien katsomaan mistä oli kyse. Siellä oli pullo Upcideria ja hajusta päätellen sitä ei oltu edes lantrattu. Homma hoitui kuitenkin nätisti pienellä puhuttelulla ja itkua tihrustanut lahtelaistähti kyydittiin mopon tarakalla iglulleen. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Zampou: Tavoitimme Kajaanilaisjuniorin korkeanpaikanleiriltään takapihan leikkimökin katolta. Tikku-karamelli riitti huokutukseksi pitämään pienen tauon leireilyltä. Kohteliaana isäntänä Sampo koitti tarjota minulle ja JoKeR:lle lähes kaikkea mahdollista juotavaa piimästä kokikseen, mutta kollegani hermostui alkoholin puuttumiseen ja totesi "Eiks näillä v**un heinähatuilla ole brenkkua täällä ollenkaan vaikka peltoja on joka s**tanan kulmassa?!" Lopulta JoKeR löi Zampouta avokämmenellä ja painui ovet paukkuen työsuhdeautolleen. Siemaisi takakontin taskulämpimästä leiskasta kunnon hömpsyt ja palasi sisälle sellainen virne naamallaan, että olisi juuri saanut Angelina Jolieta. Saman totesin JoKeR:lle itselleen, mutta jutustelun keskeytti Zampou "Ai mitä se ois saanu siltä Angelinalta ja kuka se on? Äiti vai sisko?". Jätimme Sampolle muumivärityskirjan, Suomen kartan, tussit ja menolipun Helsinkiin.

-Tomekki

Kirjoittanut: Helsingin Jokerit
Julkaistu 27.02.2008 01:35
Luettu: 438 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.