Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lugu jättäytyy Kiekkoliigasta ensi kaudella

Viisi kautta sitten karsintojen kautta kakkoseen noussut joukkue nousi Kiekkoliigan alaisuudessa kaudesta toiseen korkeammalle, ainoana poikkeuksena edellistä edellinen kausi, jolloin joukkue jäi vielä kaudeksi tahkoamaan ykkösdivaria. Jokaisella kaudella tiimi on kehittynyt eteenpäin ja se on saanut niin oppia kuin kokemusta, mutta joukkuejohto on päättänyt luopua sarjapaikasta.

Kiekkoliigaan nousu oli nopea. Suuria mutkia ei tehty, mutta silti kaudesta toiseen kuluttavampaa. Pelaajia tuli ja meni, eikä tiimissä ole aina sisäisiltä erimielisyyksiltäkään vältytty. Kiekkoliigassa pelaaminen oli tavoitteiden täyttymys, mutta samalla se ei ollut lopulta mitenkään uutta ja ihmeellistä. Paineet vain kasvoivat astetta suuremmiksi. Tasokkaan ja rennon kiekon pelaaminen on käynyt yhä vaikeammaksi, eikä esimerkiksi joukkuetta aina sen alkutaipaleelta asti luotsanneelle Beezerille pelaaminen ole ollut enää yhtä mielekästä kuin aiemmin.

Lugun sarjahistoria alkaa Hoki-divarista kaudesta I/2005. Joukkue nousi kauden 3/2006 päätteeksi kakkoseen. Edessä on paluu "kotiin". Lugun pelaajisto on muodostanut jo kausien ajan Hoki-liigan johtokunnan keskiön ja se jatkaa liigan kehittämistä eteenpäin, osana sarjaa. Tavoitteena on tehdä samalla paluu pelin ytimeen: rentoon ja tasokkaaseen kiekkoon.

Lugu kiittää liigaa ja vastustajiaan menneistä kausista sekä toivottaa hyvää jatkoa. Samalla Lugu toivoo, että liigan johtokunta pitää jatkossa tiukan linjan pelaajien häiriökäyttäytymisen suhteen ja jatkaa hyvää työtään.

Kirjoittanut: Lugu
Julkaistu 03.02.2008 23:50
Luettu: 375 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.