Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Hockey sul Ghiaccio squadro

Kiekkoliigan alaisten sarjojen toiseksi tylsimpänä (tylsin Genesis) joukkueena tunnettu Avellino Capellier on päättäny nostaa(laskea) imagoon tämän lehdistötiedotteen myötä ja kertoa joukkueen kuulumisista. Meille kuuluu hyvää, kiitos. Viime kauden alun kauheen rypemisen jälkeen takatukka sakki nosti itsensä huikealla sumputtamisella aina nousukarsinta peleihin saakka. Huikean nousun takaa voidaan nostaa esille n3wbdeathin(nosti kytkintä), asthonin( suostui istumaan viltissä) sekä pienemmässä osassa olleiden spelaren(rakensi huikeita paikoja) ja neepan tilalle värvätyn lumpsan(pelasi kuin liikkuva muuri) panoksen. Myös Ez"xiittari"ko nosti tasoaan Hurtin vetäessä vieressä loistavan depyyttikauden Avellinon sumputtaessa itsensä karsintoihin. Koala taasen onnistui kesällä ensimmäisen kerran kokemaan naisen hellän ja hyväilevän kosketuksen. Onnea!

Nousukarsinnoissa vielä ensimmäisellä kierroksella munkilla hoidettiin Jupiteri, mutta sitten tuli vastaan todella kova runkosarjan voittaja Lugu, jolle jouduttiin taipumaan otteluvoitoin 3-1(3 jatkoaika peliä) viimeisen pelin venyessä 0-0 tilanteessa 1. jatkoerän toiseksi viimeiselle sekunille jolloin Lumpsa vit********* hyökkääjille päätti ottaa ratkaisijan roolin . Oli siis aika heittää varusteet koneeseen, kiitellä vastustajia ja vinetä Lumpsalle.
 
Uusi kausi, uudet tuulet ja pari uutta vitsiä spelarelta kiitos. Harmiksemme (hihi) joukkueemma ONL* spelare ilmoitti pari viikkoa kauden jälkeen ,että on muuttamassa tyttöystävän kanssa yhteen ja kiekon peluu on kuulemma pakko lopettaa. Vaikka joukkueen Headmanager-asthon soitti Annalle ja lupasi hoitaa naisen tyyd..tyytyväisenä pitämisen spelaren pelatessa ei sopimusta saatu aikaiseksi. Asthon tosin lupasi silti tyydyttää Annan pitkän ystävyyden merkiksi. Mutta ei hätää! Olimme huolissamme jo tilanteesta että joukkueestamme ei löytyisi yhtään tyhmää salolaista spelaren poistutta kunnes Sean(huiG jätkä) löydettiin bittiviidakosta.  Tiukka sopimus vääntö, nimet paintilla paperiin ja tyhmän salolaisen kiintiöpaikka oli täytetty. Sean myös täyttää Koalan kumppareita, jonka aika kuluu leijuessa kesällisellä naiskokemuksellaan ircin eri kanavilla. Lumpsan kroppa vuosimallia -86 taas hylkii seksuualista kanssakäymistä, ja tämän vuoksi myös asthonin mielenterveys on joutunut koetukselle hänen lukiessaan aamulla Lumpsan yöllisiä privaviestejä.

01:46(lumpsa) asthon, mulla ei seiso
01:49(lumpsa) ei auttanu vaikka katoin sun galtsu kuvia

Avellinon ensi kauden tavoite on pelata 26 peliä ja kannustaa Helsingin Jokerit 1.divariin. Luotamme siihen että hyökkäyksemme Ezkon,Seanin,Hurtin ja Koalan toimiessa on todella loistavaa ja joukkue henkemme varmasti sarjan parhaimpia.  Haluamme lähettää erikoiskiitokset ja terveiset joukkueen huumorivastaaville semakille, mannkelille ja izorovskylle. Suuret kiitokset myös joukkueemme ATK-vastaavalle Hoppanalle, joka on syksyn mittaan tylytelly #kiekkoliiga-kanavan turhanpäiväisiä pätijöitä ja paskanjauhajia. Toivottavasti muistat pistää joululahjapakettiin ainakin asthonille,Ezkolle ja Lumpsalle uuden joulusinkkulevysi "np:kikeliigan johtokunta - Joulurauhaa penalteilla saadaan (4.03)" .

*OonNiinLeija

Rauhallista Joulua

Terveisin,
Tämän lehdistötiedotteen jälkeen kiekkoliigan tylsin joukkue:
Avellino Capellier

Kirjoittanut: Avellino Capellier
Julkaistu 18.12.2007 13:23
Luettu: 401 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.