Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

The Joulun odotusta ja kauden päätös

Kouvolan sekä koko Kiekkoliigan kausi saatiin päätökseen ja käteen jäi Hopeata FC MalPon kahmiessa kultaiset mitalit taskuunsa. Hyvin lähteneen alkukauden jälkeen pelivire laski tasaisesti kauden edetessä ja tähän oli osittain syynä joukkueen puolustusosaston aktiivuus sekä motivaatio, jotka olivat karua katseltavaa.

Ensimmäisellä playoff-kierroksella Ookke ilmoitti lukevansa ruotsia kokeisiin, joka siis viittaa todella vahvasti kusettamiseen. Joukkueen kanssa tulimmekin siihen tulokseen, että Ookke pelaa Texas Hold’emia all night long vedellen joelta karmivia suckoutteja. Kuoleman lähestyessä Ookke kuitenkin päätti ryhdistäytyä pelaamalla some playoff-ottelun, mutta eihän siitä hyvää tullut. After ottelu Ookke sanoi, ”tulin, näin, hävisin”, hetkeä later Ookke oli lähtenyt away kiekon parista ja vannoi The IRC:ssä olevansa koskematta koko peliin, if Jouko’s päivitykset eivät muutu.

Whole loppukauden horroksessa ollut santeri caugth Ookelta saaman pallon vastaan ja ei se taas kovin vahvasti mennyt. ”Miks aina mä joudun pelaa?”, kysyi santeri, joka olisi halunnut mennä nukkumaan ja tähän Ookke vastasi ripeästi, ”Because sul on rumimmat kuteet ja pisin naama, Sande!”. Too much virheitä väärään aikaan ja hyvin pelannut FC MalPo pokkasi sen kirkkaimman ansaitusti.

Kaiken kaikkiaan Hopeaan voi siis olla melko tyytyväinen. Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen. The next kauden team ei ole tiedossa vielä, mutta kovaa vauhtia is ensi kauden joukkue muodostumassa.

Kiitos kaudesta vastustajille, tuomareille ja The Johtokunnalle.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 11.12.2007 05:53
Luettu: 499 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.