Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVo juhlistaa itsenäisyyspäivää!

Mannerheimristin ritarina, Tuntemattoman Sotilaan alkuperäiskäsikirjoituksen tekijänä ja suurena suomalaisen kulttuurin vaalijana tunnetuksi tullut GM-Keippari juhlistaa itsenäisyyspäivää omalla juhlavastaanotollaan Kangasalan torilla alkaen kello 18.

Juhlat ovat saaneet jälleen ankaraa kritiikkiä, sillä Presidentinlinnan juhlia koittelee tänäkin vuonna yleisökato GM-Keipparin juhlien viedessä kakusta kermat ja kirsikat. Tarja Halonen onkin nöyrästi vedonnut GM-Keipparia siirtämään juhlat päivää myöhemmäksi. Suuremman arvovallan omaavana henkilönä GM-Keippari ei luonnollisesti lämmennyt anomukselle, jolle naurettiin reipashenkistä merimiesnaurua GM:n johdolla KaVores Minores -kuoron säestäessä ja Ilkka Kanervan soittaessa banjoa päälläseisten.

Suurimmista ei-kikettävistä-tähdistä ainakin Kimi Räikkönen ja Kiira Korpi, sekä koko eduskunta seuralaisineen suuntaavat presidentinlinnan sijasta viettämään itsenäisyyspäivää GM-Keipparin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. - GM-Keippari on komea mies ja juhlien taikaboolissa on enemmän draivia Halosen litkuihin verrattuna, lisäksi odotan näkeväni Tenkratilta tanssiparketilla pari kliinistä ookkepyörähdystä, Kiira kertoi syyt valinnalleen.

Kutsuvieraslistalta löytyy luonnollisesti myös Kiekkoliigan kerma. Paikalle saapuu esimerkiksi kiekkojumala Tenkrat, jonka aveciksi on huhuttu harvinaista Stradivarius-viulua. Juhliin liittyi aiemmin myös pieni skandaalinpoikanen, kun pukeutumiskoodia jouduttiin muuttamaan viime hetkellä, sillä kukaan juhliin kutsutuista Habsin pelaajista ei pitkien neuvottelujenkaan jälkeen pukeutumaan muuhun materiaaliin kuin mustaan nahka-asuun ja George Michael -tyyliseen poliisin koppalakkiin. Torille jouduttiin myös miesten ja naisten vessan lisäksi poraamaan oma koppi Habsin pelaajia varten.

Muutamia poisjääntejäkin on tullut ilmi. Kutsuvieraslistasta puuttuu tänä vuonna mm. Django, joka sai porttikiellon viimevuotisen häiriökäyttäytymisensä vuoksi. Djangon maailman nopein helikopteri seisovassa pöydässä ei lämmittänyt GM-Keipparin ja muiden kutsuvieraiden (paitsi Habsin poikien) pikanttia juhlatunnelmaa kovinkaan suuressa määrin ja bileiden komeimmaksi valittu Tollo joutui poistamaan hänet juhlista poikittaisella mailalla. Paluun juhliin tekee viiden vuoden porttikiellon jälkeen niso, joka sammui vuoden 2001 juhlissa boolimaljaan oksennettuaan sitä ennen Poro24:n turkille. Myös viime vuoden juhlissa vessan oviaukon blokannut ja kaksi violent behavioria kerännyt Shefki on näillä näkymin saapumassa juhliin.

Ohjelmasta vastaa puheliaana kaverina ja puujalkavitsien paronina tunnettu stravis, jolla läppää riittää niin paljon, että hän on illan ainoa esiintyjä. Huhujen mukaan stravis aikoo esittää stand-upia sekä kuuluisan moottorisahanumeronsa, joka nähtiin viimeksi Hyvinkääläisessä kerrostaloasunnossa vuonna 1998!

GM-Keippari toivottaa kutsutut tervetulleiksi vastaanotolleen. Torilla tavataan!

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 06.12.2007 12:30
Luettu: 446 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.