Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVo kiittää vuosista - GM-Keipparin tilinpäätös!

Kantasolututkimuksen uranuurtajana, Tehy-lakon sovittelijana ja länsimaisen korkeakulttuurin isänä tunnettu GM-Keippari on luotsannut Kangasalan Voiton Kiekkoliigataipaleensa päätökseen. Kahden ja puolen vuoden aikana GM luotsasi joukkonsa ensin Puulaakin yllätysmestariksi, jonka jälkeen joukkue nousi pitkän kaavan kautta kautta kakkosdivarista Kiekkoliigan eliittiin, jossa homma huipentui pronssisen mitalin lisäksi viime kauden täysosumaan, mestaruusjuhliin ja aivan hirvittävään seuraavan päivän jysäriin. Takki oli tyhjä. Viimeinen kausi meni jäähdytellessä ja nyt on Kangasalan Voitolla hyvä aika laittaa pillit pussiin Kiekkoliigan suhteen, sillä varsinkin Suomen armeija ja pelaajien (jääkiekko)harrastukset tulisivat veroittamaan aktiivisuutta tulevina kausina, emmekä halua lähteä ylettömään pelaajarulettiin.

Lopullisen päätöksen Kiekkoliigasta vetäytymisestä neuvotteli KaVon yhtiökokouksessa äänin 1-0 GM-Keippari, jonka jatkosuunnitelmat ovat olleet suurennuslasin alla Kangasalan paikallislehden viime numeroissa. Muunmuassa Kuolema on huhujen mukaan kosiskellut GM:ää joukkueeseen ensi kauden urheilutoimenjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

- Aion muuttaa nison kanssa pieneen taloon Preerialle, perustaa ankkafarmin ja ryhtyä luotsaamaan Arkansasin yliopiston rodeojoukkuetta kohti osavaltiomestaruutta. Kun ruorissa on GM-Keipparin tyylinen rakastettu johtaja, häviäminen ei ole vaihtoehto, puhelimella Jessica Alban kanssa treffeiltä tavoitettu GM kertoi nöyrälle tyylilleen uskollisena. - Nison tehtävä on toimia perustamani USA:n ensimmäisen Nahka-Albert -myymälän osastopäällikkönä, GM valoitti apupoikansa tehtävää rapakon takana ja kertoi jatkavansa myös KaVon GM:n toimessa internet-yhteytensä ansiosta.

GM:n lisäksi KaVon salskea nuori puolustaja ja viime saunaillan Mister KaVo -kilpailun voittaja ja tuleva gjoranin manttelinperijä Tollo suunnitteli myös ulkomaankiertuetta. - Aikomukseni oli ostaa KaVon pelaajapalkkioilla saari Panaman rannikon tuntumasta ja vapauttaa Michael Scofield vankilasta. Luovuin kuitenkin ideasta, kun kuulin ettei Panamassa ole Sedun Onnelaa ja aionkin nyt muuttaa Raumalle.

Kiekkoliigataipaleen päätyttyä KaVo aikoo kuitenkin jatkaa kiekko.tk:n pelaamista harjoituspelien muodossa ja tarkoitus olisi pitää runkomiehistö koossa tätä tarkoitusta varten. Lupaamme samalla uhrata rängiä joukon kunniaksi jatkossakin kusemalla 3v3-pelin jotain Mäntän Ruikkuraunoja vastaan. Kukin KaVon pelaaja saa tietysti halutessaan pelata Kiekkoliigan sarjoja jatkossa missä haluaa (paitsi Habsissa) ja joukkueen pelaajia (paitsi Munezia) saakin vapaasti kosiskella ensi kaudeksi GM-Keipparin allekirjoittaman lupalapun myötä.

Kangasalan Voitto kiittää Kiekkoliigaa, sen joukkueita ja pelaajia yhteisestä kaksi- ja puolivuotisesta ja toivottaa FC MalPolle onnea mestaruusjahtiin! - FC MalPo on suosikkijoukkueeni, sillä sieltä ei nopealla vilkaisulla löydy suurempia mulkkuja, analysoi GM-Keippari viiltävään tyyliinsä tuijotettuaan ensin sarjataulukkoa 15 minuuttia putkeen.

GM-Keippari kiittää ja kuittaa!

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 20.11.2007 18:32
Luettu: 440 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.