Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kuka, missä, milloin?

Kuten kiekkokansa on todennäköisesti huomannu meille on eksynyt uusi pelaaja joukkueeseen, mutta kuka? Akademiks se tietysti on. Ainakin ensi silmäykseltä. Kuukauden lehtiotsikot Kouvolassa: "Avain88 meinasin kääntyä uskoon", "KS - SSK 4-4", "Masta erosi VZEM" sekä "Akademiks COMEBACK!". Miten nämä kaikki tapahtumat voisivat olla sattumaa?!? Uskotteko te sattumiin, minä en.

Asiat voivat liittyä hakkerointiin ja paparazzi päätti selvittää asioita:
Avain88 kääntyi uskoon, uskokoon ken tahtoo. "Eihän se nyt perskuta lähtis Beetlehemiin vaeltamaan ja etsimään itseään", kertoo Zippo. Kyllä tuo huomattiin kerrotun mukaan jo varhain Beetlehemin hiippakunnissakin, kun Avain88 laitettiin pommivöihin ja juoksemaan pakistanin puolelle. Joten Avaimen poistumiseen Beetlehemistä ei liity hakkerointiin.

Entä mitä ihmeelistä SSK:n ja KS:n kohtaamisessa?
No ainakin se, että verkkoon meni 8 maalia enemmän kuin normaalisti liigan kovimpien puolustuksien kohdatessa. Asiaan ei nähtävästi liity hakkerointia, kun yllättäen 7 Kiekkoa -lehti paljastaa, "Scott: "Tarjosin FuckUpille hampparit sinä iltana"".

Heräsin vähän ennen puolenyön, avasin kiekon ja tapahtui Dejavu! Masta, 8 omiin ja joukkue hakusessa oli liian tuttua. Hetken pohdittuani hoksasin, että eihän tuo nyt mitenkään voi liittyä hakkerointiin aivan liian normaalia Mastaa.

Entäkö sitten Akademiks, miksi hän aloittaisi yhtääkkiä taas kiekon pelaamisen? Mitään syitä ei ilmennyt, joten kehotan tarkkailemaan Akan otteita loppukauden.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 23.10.2007 23:46
Luettu: 408 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.