Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Haaveeet kaaatuuu...Vol.1

Viimekaudella Völlig Zugefroren EM taisteli  kohtalaisen hyvin kiekkoliigassa, lopettaen kautensa sijaan neljä.  Kohtalaisesta menestyksestä huolimatta viimekauden kokoonpanosta on kadotettu kuusi pelaajaa seitsemästä, joka on huolestuttavan paljon. Jäljellä on vain vieläkin loistavia settejä heittävä vanha koira, Jackal.

 Ennen kauden alkua koettiin järisyttävä pelaajamuutos Völligin riveissä Kouvolan syötyä Ooken ja Hossan, He-Manin siirryttyä takaisin leipätehtaalleen Motuun, sekä SSK:n kaapattua viime kaudella vireessä olleen Lassen.  Seankin hukkui suolaveteen, jossa tavallisesti Jackalin tekohampaat likosivat öisin.

 Vastuuhenkilön papereita viskeltiin suuntaan jos toiseenkin, ja lopulta löydettiin päämies Nik(syötäjo)kke hoitamaan hommaa.  Nikkke hoitikin  hommansa varsin mallikkaasti värväämällä koko HIFK:n viimekauden rosterin hameensa alle.

Kauteen lähdettiin sitten lähes kokonaan uusitulla rosterilla. Alkujaan peli kulkikin oikein mallikkaasti, ja menestystä tuli.  Ensimmäisistä yhdeksästä pelistä käteen jäi 5 voittoa, 2 tasapeliä sekä 2 tappiota.  Alkukauden rento meininki vaihtui ajan myötä hampaita narskuttelevaan pelityyliin, ja mikään ei tuntunut sujuvan.  Kuudesta viimeisimmästä kiekkoliigapelistä on otettu viidessä turpaan, ja vain yksi hoidettu kotiin päin. Maalierokin näyttää samoja lukemia kuin Kytiksen verenpainemittari,  14-38.

Kirjoittanut: Völlig Zugefroren EM
Julkaistu 22.10.2007 00:01
Luettu: 381 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.