Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lugussa uudet kuviot 2/2

Lugu kehittyi Hoki-liigan aikana joukkue kehittyi pitkin askelein, kun joukkueen runko pysyi kaudesta toiseen samana. Kiekkoliigan alaisuuteen siirtymisen jälkeen joukkue on ollut ensin kakkosdivarin, sittemmin ykkösdivarin kärkiporukassa. Kun joukkueesta viime kauden liigakarsintojen tiimellyksessä ja niiden jälkeen rungosta alkoi tipahdella osasia, oli koottava uusi runko.

Lugun kippari Beezer on hoitanut Lugun pelaajaliikennettä jo useamman kauden ajan, ollut haistelemassa joukkueen katkeran suloisia Hoki-divarin aikaisia tappioita ja myöhemmin Kiekkoliigan porttien kolistelua.

- Joukkue on uudistunut rajusti, vanha "runko" on vaihtunut uusiin ja innokkaisiin pelaajiin. Mulla oli hyvä fiilis tähän kauteen lähdettäessä ja se fiilis on vaan vahvistunut. Vahvistukset ovat olleet vahvistuksia ja peli on ajoittain erittäin yleisöystävällistä ja tehokasta. Tunnelmat joukkueen sisällä ovat todella hyvät. Eräs pitkäaikainen pelaajammekin tokaisi, ettei ole koskaan nauttinut näin paljon pelaamisesta, Beezer kommentoi tunnelmia tiimin sisällä.

Lugu toivottaa katsojat tervetulleiksi seuraamaan Lugun otteita ja hyvää toista jaksoa kaikille liigan alaisille joukkueille.

Kirjoittanut: Lugupappa Nordmark

Kirjoittanut: Lugu
Julkaistu 19.10.2007 19:24
Luettu: 426 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.