Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Nothing Left To Say

Tunnelma oli hiljainen kun ensimmäinen puolisko saatiin päätökseen. Viimeinenkin peli hävittiin RB:lle. Mikä meni vikaan? Vastuuhenkilöitä kysymys mietitti.

Ennen kauden alkua, odotukset olivat Unforgiven leirissä korkeat. Saatiin ajoissa pakka kuntoon ennen kauden alkua. Kovia pelaajia kävi testillä, mutta päädyimmekin pelaamaan 3 hyökkääjän taktiikalla. Tästä syystä karsimme pelaajistoa puolustuspäässä. Kun pelit eivät sujuneet, vaihtui porukka nopeammin kun Hurtajin sukat. Jollain tärräsi liigassa, ja joillain eivät edes harkkamatsit sujuneet. Jos paikalla oli puolustajia, ei ollut hyökkääjiä. Oli ilmiselvää jo silloin, ettei 3-1 taktiikka toimi. Sen kertoi maalierokin, joka oli heti alkukaudesta jo murheellinen. Hyökkääjät eivät osuneet maaliin ja joukkuepuolustus ei toiminut.

-Haba-:n saatua potkut leiristä, muuttui meininki. Kaivattiin pelaajia, jotka pelaavat joukkueelle ja siirryimme takaisin 2 hyökkääjän taktiikkaan. Jos peli saataisiin nyt uomiinsa, ennenkuin lähdetään toiselle jaksolle, olisi se enemmän kuin suotavaa. Viimeinen paikka ei tyydytä ketään. Avainsanoina toimivatkin aktiivisuus ja joukkuepeli.

Kirjoittanut: Unforgiven
Julkaistu 15.10.2007 16:05
Luettu: 383 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.