Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Stockan ovet

"HIFK-faneja on surkeiden tulosten lisäksi närästänyt 'peri-ifk:laisen' pelityylin katoaminen. Kaukalot eivät ole enää tällä kaudella ryskyneet, eikä HIFK ole ollut tapojensa mukaan iso ja paha" - Iltasanomat.

Mitä muutakaan voi odottaa, kun kauden puoliväliin mennessä on kadonnut peräti 11 pelaajaa, ja nykyisestä kokoonpanosta vain perustajakolmikolla löytyy pelejä viime kaudelta HIFK:in riveistä. Vielä kun tämän trion aktiivisuus on ollut luokkaa mysiini, niin ainekset erittäin haastavalle kaudelle ovat kasassa.

Kynnyslaskuri:

Herra, Baninski, Masta, Fallen, Jurgeni... Ottajia löytyi.

M.Bolan, feeb, Goljat, Tuhnu, EiElämää, Haxor... Pahoittelut varsinkin ensimmäiselle kolmelle vaikeissa olosuhteissa tehdyistä ratkaisuista.

Mutta kuten niin monesti veitsi kurkulla -tilanteissa, joita joukkueemme historiassa on riittänyt, taas kerran on feeniks noussut tuhkista. Neljä kertaa aluksi varapakin roolissa viihtynyt Inca otti itselleen alkusekoilujen jälkeen vastuumiehen roolin, ja saikin avukseen vuoden hiljaiseloa viettäneen kessun. Viiden pelin tappioputki nollattiin ja kelkka saatiin kääntymään: kahdeksaan viimeiseen peliin mahtuu vain yksi tappio.

Kalkkiskaksikon lisäksi tähtisikermästä käteen jäi Wakke, joka on olosuhteisiin nähden hoitanut roolinsa vähintäänkin ryhdikkäästi. Kun ynnätään joukkoon lisää jostain jeerestä scoutatut Taito ja Rubinho7, saavat pedot taistella loppukauden tiiviillä ja vaihteeksi hyvähenkisellä laumalla.

t. statisti-turhis

Kirjoittanut: HIFK
Julkaistu 15.10.2007 12:27
Luettu: 382 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.