Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

GM-Keippari KaVon pelastajana

Poliorokotuksen keksijänä ja Egyptin faaraoiden jälkeläisenä tunnetuksi tullut GM-Keippari on jälleen suorittanut vuotuisen ihmetekonsa, joka paljastui vasta kun suuri tietomurtoskandaali koetteli Kiekkoliigayhteisöä.

KaVon huolimaton kuopus ja koulukiusatun prototyyppi juudas-niso oli perseillyt salasanansa ja se joutui vääriin käsiin. Kangasalan Voitto oli jo häipymässä kiekko.tk -kartalta ja murtautuja oli ehtinyt kickkiä joukkueesta jo kaikki tavalliset kuolevaiset kunnes tuli vuoro poistaa itse rakastettu GM KaVon vahvuudesta.

GM-Keippari, joka tunnetaan myös Haitilaisen voodoomagian mestarina sekä javakoodin keksijänä, oli kuitenkin manannut kiekko.tk -nickilleen suojakentän impaten samalla erikeepperiä suoraan pullosta. Murtautujan yrittäessä kickkiä GM:ää, hänen koneensa ruudulle ilmestyi goatse, jonka jälkeen tietokone räjähti tuhannen pillun päreiksi ja muodosti punaisen valopallon taivaalle. Valopallo saatiin jäljitettyä Oripäähän, joka on niin tylsä persereikäkunta, että siellä ei ole muuta tekemistä kuin pölliä toisten kiekko.tk -nickkejä. Oripään vapaapalokunta selvittää parhaillaan murtautujan henkilöllisyyttä kooten syyllisen raajoja lähipelloilta.

Ensi torstaina järjestetään myös KaVon perinteinen pokeri-ilta, jonka GM luonnollisesti houstaa. Sisäänpääsyn minimipromilleraja on jouduttu laskemaan suunnitellusta kymmenestä kahteen, sillä ainoastaan GM-Keippari pystyy juomaan itsensä 10 promillen humalatilaan. (btw. 5 autoplay-tähden kikettäjät jonon ohi!

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 14.10.2007 01:29
Luettu: 404 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.