Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Umpijää

Summeri soi. Liigaottelu Fc Malpoa vastaan on juuri päättynyt lukemiin 14-5. Kiitokset kirjoitetaan ruudulle noloissa tunnelmissa. Jackal on valmis viiltelemään kauniit ranteensa. Mitä ihmettä on tapahtunut?

Umpijäisen jääjoukkueen viimeaikaiset esitykset liigassa ovat olleet häpeällisiä. Kolme rökäletappiota putkeen ovat koetelleet joukkuehenkeä ja aiheuttaneet erittäin sekavia tunteita. Syitä näihin tappioihin lienee monia: VZEM joutui lähtemään kauteen kutakuinkin täysin uusitulla kokoonpanolla, luovuus on pelistä totaalisen kadoksissa ja yhteispeli on vieläkin yhtä hukassa kuin puhtaat kalsarit allekirjoittaneen lukaasissa. Pelistä myöskin puuttuu kaikenlainen vakavuus; peleihin mennään "ihan sama"-asenteella ja tulos on myös sen kaltaista. Hossan terävän "rakentavan" kritiikin puutteella saattaa olla myös osaa asiaan.
Vanhojen joukkuetovereiden lähtö on myös syönyt allekirjoittaneen peli-iloa ja kiintymystä peliin. Tai sitten vain koetan selitellä tällä huonouttani, en tiedä.

Toivoa vain saattaa että peli saadaan kuntoon toisella jaksolla. Ellei, niin saattaapi olla että VZEM ei enää pitkään ole pisinpään liigaa yhtäjaksoisesti pelannut joukkue. Nykyiset esitykset eivät ainakaan ole liigajoukkueen tasoa...

0053.46       hosa: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nikk(k)e taas

Kirjoittanut: Völlig Zugefroren EM
Julkaistu 10.10.2007 00:34
Luettu: 454 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.