Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzåäö

Kouvolassa oli todella sateinen alkukausi onneksi sään valtias, Ayoso, on saanut kelit kuntoon ja otteet ovat kirkkaat kuin sää Rio De Janeiron kauniilla kasäranoilla tähän aikaan vuodesta. Kuitenkin näitä rantoja varjostaa se, että Avain88 on tavattu muutamaan otteeseen paikan päällä ilman paitaa. Kouvolassahan ei onneksi Avainta voi tavata.

Todellisia kaukalokelejä odotellessa Kouvolan uudet pelaajat kuvailevat toisiaan muutamalla sanalla samalla, kun paparazzi kuvailee suuria nimiä. Ookke kertoo Hossasta näin: "epäaktiivinen".

Hossa ei halua näyttää pukukopin nyhveröltä ja tokaisee perään: "Toi Ookke on kusipää!", mutta onneksi Ayoso viheltää pelin poikki kesken sanaharkan.. olisihan se ollut melko hurjaa katsottavaa jos kavereiden hiiret ois lennelly seinille.

Ennen seuraavia otteluita Homie haluaa käydä läpi joukkueen taktiikan ja laittaa fläppitaulun esille ja selkeyttää kuviota:

"Hei jätkät, Missä on se Zippo?
Jo näkyy nick ja flood ei voi olla kukaan muu
Siellä siellä se Zippo on

Alla maalinsuun ei voi olla kukaan muu
Siellä siellä se Zippo on

- Näillä eväillä, jos ei maaleja synny voidaan mennä vaikka kaikki FHR:ään!"

Marenki vakavoittuu hetkeksi, mutta päättää olla hiljaa ja jatkaa unelmointia Oulun Kärpistä, 3v3-peleistä ja rangista.

Valitettavasti santeri ei ollut yllättäen paikalla, kun paparazzi pyörähti Kouvolan reeneissä. Onnittelut vielä herculekselle voitit pitkään tavoittelemasi palkinnon eli pelikiellot Kiekkoliigaan.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 30.09.2007 03:49
Luettu: 501 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.