Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Syväjää

Sainpa tässä krapula-aamun tohinoissa päähäni kirjoitella pienet kuulumiset Völligin harjoitteluleiriltä Alppien tuntumasta, jossa fysiikkavalmentaja ja joukkueen vahva taustavaikuttaja He-Man kurittaa umpijäisiä poikia.

Kuten moni on todennäköisesti huomannut, on rinki vaihtunut melkoisesti viime kaudesta. Lassen poislähtö oli jo aikaisemmin tiedossa, mutta myös hosa päätti nyt vaihtaa maisemaa. Tuloksena oli melkoinen tryoutrumba, mikä lopulta myös johti juustopizza-Ooken karkaukseen, sillä värväyksistä ei päästy yhteisymmärrykseen. Kun myös He-Man ilmoitti jäävänsä syrjään, olivat katastrofin ainekset valmiina ja Jackal kyynelten vallassa.
Uuden völläripomon, minun, oli pakko ryhtyä rajuihin toimiin uuden joukkueen kokoamiseksi. Yhtäkkiä puoli HIFKiä olikin Völligin nimissä. Nimenvaihdosta VHZIEFMK:ksikin harkittiin, mutta lopulta päädyttiin vanhan nimen säilyttämiseen.
Pelin taso on viime aikoina heilunut laidasta toiseen, mutta pikkuhiljaa, allekirjoittaneen kovan kurin johdosta, alkaa peliin tulla jonkin sortin itua.
Joukkuehenkeä myös lisää Ooken jatkuva nöyryytys völlärikanavan sisäisissä minigolfpeleissä.

Hossan, Lac:n ja Ooken pelipaitojen jäädyttämisestä keskusteltiin Jackalin kanssa, mutta tultiin siihen tulokseen että ovat tarpeeksi jäässä jo muutenkin.

-Your friendly neighbourhood Nig

Kirjoittanut: Völlig Zugefroren EM
Julkaistu 23.09.2007 15:20
Luettu: 399 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.