Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Narrien jäähyväiset osa 3 - Miten tähän tultiin?

Kun tämän touhun joskus 17-vuotiaana kloppina alkuvuodesta 2004 aloitin. Oli touhussa sellainen uuden asian kiima. Vaikka homma kusikin heti ensimmäisestä kaudesta intoa touhulle riitti. Runko pysyi koko ajan melko samana, kaveriporukkatiiminä aloitettiin ja kaveriporukkatiiminä pysyttiin. Puulaakiaikana päästettiin Renberg pelaamaan itsensä maineeseen ja yhden epäonnistumisen jälkeen väännettiin itsemme ryminällä takaisin karkeloihin. Intti sotki asioita pahasti, ensin lähti darby, sitten Renberg ja Mabo, kuitenkin Narrien paras saavutus sattui näihin aikoihin. Mabo ei sattumalta pelannut sillä kaudella yhtään peliä.

Narrit on aina pyritty pitämään kiekon keski-ikään nähden kohtalaisen wanhojen partojen joukkueena. Tässä on vahvuutensa, mutta myös heikkoutensa. Nuoruuden vapaa-aika vähenee koko ajan enemmin ja vakkarit (Maboa lukuunottamatta - luonnollisesti) alkoivat hankkiutua tossun alle (Mabo täytti tämän tyhjän tilan oluella). Aika kiekolle siis vähentyi ja kiinnostus joukkueen vastuuhenkilönhommasta väheni. Kukaan ei jaksanut värvätä ja hoitaa pelejä. Kiire painoi päälle kun dl:t läheni ja pelit vaan pelailtiin että ei tullut sanktioita. Taitoa kyllä joukkueesta löytyy, mutta yhteispeli kusee kun ei treenipelejä jakseta pelailla.

Kulunut kausi kuvasti lopun sekoilua täysin. Kakkosessa joukkuetta edusti 17 eri pelaajaa, joista vain neljä pelasi yli 10 ottelua. Karsinnat taas osuivat pahaan rakoon ja pelit narrimaisesti pelailtiin vaan alta pois. Siinä se, toistaiseksi

Kirjoittanut: Narrilauma
Julkaistu 28.08.2007 01:27
Luettu: 423 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.