Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVon kausiraportti

Kauteen ilman sen suurempia tulostavotteita lähteneen KaVon Kiekkoliigakaudesta 2/2007 muodostui lopulta puhdas täysosuma. Runkosarjan voitto, HCH-palkinto eniten maaleja tehneenä joukkueena, runkosarjan ja playoffien pistepörssien kaksoisvoitto Tonylle ja Karpoville, sekä tietysti se tärkein eli mestaruus huipputasaisen finaalisarjan jälkeen.

Kauden pahimmat kivet saappaassa olivat tietysti rutinoitunut ja kaikissa liemissä keitelty finaalivastus S.S.K., uskomattoman debyyttikauden pelannut passihyrrä Kouvola, lopettanut HC Penetrators, jolle kustiin kahdesti sekä RB, jota ei onnistuttu kaatamaan.

Kauden paras pelaaja Kiekkoliigassa oli ilman kysymyksiä Tony, joka voitti melkeinpä kaiken mahdollisen, mitä yhtenä kautena nyt yleensä voi voittaa. Karpov onnistui myös loistavasti ja muodosti kauden aikana Tonyn kanssa yhden kaikkien aikojen kiekko.tk- tutkapareista.

Kauden muut runkopelaajat olivat KaVon monivuotinen runkopakki Jolli (ensimmäinen Kiekkoliigamestari, joka ei osaa ookke-, ama- tai jalkakikkaa?), maskipelin, rämpyttämisen ja vineemisen erikoismies Shefki ja ensimmäisellä kokonaisella Kiekkoliigakaudellaan pystiä nostamaan päässyt Humle (aka Nyrpa), joka pelasi sensaatiomaisen kauden sen jälkeen kun hänet oli poimittu takalinjoile mistä lie Detroit HC:sta.

Myös Tootoo, Tollo ja itse suurmatriarkka GM-Keippari kirjauttivat tehopisteitä playoff-otteluissa. GM ratkaisi myös viimeisen finaalin paikallesaapumisellaan. Kiitokset myös nisolle ja gjoranille.

Tänks.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 21.08.2007 11:33
Luettu: 390 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.