Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

GM-Keippari nostamaan pokaalia

Kangasalan Voitto pääsi YK:n hyväntahdonlähettiläänä ja PLAN-lapsikummi -kehitystoiminnan keksijänä tunnetun GM-Keipparin johdolla nostamaan pyttyä Kiekkoliigakauden 2/2007 päätteeksi, kun joukkue kruunattiin mestariksi huippujännittävän finaalisarjan jälkeen. Yksi kiekko.tk:n kaikkien aikojen parhaista yhdistelmistä, S.S.K., kaatui finaalisarjassa otteluvoitoin 3-2.

S.S.K. oli jo viemässä pokaalia Siperian kylmille työleireille voitettuaan kolmannen ja neljännen pelin. Tässä vaiheessa joukkueen maskotti gunski otti kuitenkin satelliittipuhelun Väli-Amerikkaan, jonka vesillä GM-Keippari oli viettämässä joka vuotuista Karibian risteilyään. - Siinä minä olin laivan baarissa tilkka espanjalaista punaviiniä edessäni, kun gunski soitti kakki housussa ja kertoi, että nyt on suosikkijoukkueella kusi sukassa, kertaa GM-Keippari.

GM marssi välittömästi kusella käymättä laivan nettikahvilaan ja piti joukkueelle puheen, joka nostettiin välittömästi yhdeksi maailmanhistorian klassikoista mm. Martin Luther Kingin "i have a dream" -sonnan ja JFK:n Berliini -puheen rinnalle. - Voitin juuri Jasper Pääkkösen pokerissa risteilyaluksen baarissa. Kyllä teidänkin v*ttu siis pitäisi S.S.K. hoitaa pois alta, GM lausui ja uhkasi vielä joukkuetta ikuisella kadotuksella jos voittoa ei tulisi. Taisteluhenki nousi välittömästi kolmanteen stratosfääriin ja S.S.K. oli lyöty jo ennen ottelun alkua. - Ensitöikseni taidan virtsata pokaaliin, GM totesi haastattelun lopuksi 2 litraa viiniä elimistössään.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 21.08.2007 10:49
Luettu: 408 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.