Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

GM-Keippari ärähti

Puolustuksen kehittäjänä ja jääkiekon keksijänä tunnettu GM-Keippari on kertonut olevansa täysin vittuuntunut KaVon munattomaan joukkuepuolustukseen. - Pakit hoitavat hommansa, mutta hyökkääjät jäävät diivailemaan kun pitäisi riistää kiekko kaverilta. Karpov ei ole saanut yhtään poikkaria perille koko kaudella, Shefki ei ole syöttänyt kertaakaan ylitettyään vastustajan siniviivan viimeiseen kahteen vuoteen, Tony on pyytänyt anteeksi jokaisen paitsioon menemisensä viimeisen 500 harkkapelin aikana, GM purki tuntojaan KaVon IRCissä ja kertoi samalla lemmikkihamsterinsa sairastuneen haimasyöpään.

KaVon viikon pelaajaksi sen sijaan nimettiin Tootoo, jonka tämän kauden Kiekkoliigadebyytti oli luokkaa maaginen plus miljoona. Kentällä 40 sekuntia KaVon playoff-avauksessa ja ensimmäisellä kosketuksella kiekko yläpanathinaikkokseen. Paikka oli myös toiseen maaliin, mutta vain Soneran paska nettiyhteys ja MalPon Marttin Brodöör estivät maalin syntymisen. Syöttöpistekin oli lopulta tarjolla, mutta Shefkin läpiajo 10 sekuntia ennen loppua oli niin jäätävä suoritus, että se voitaisiin pakastaa kuukaudeksi kuivauskaappiin pilaantumatta.

GM-Keippari on viime aikoina terästänyt kuntoaan publalla ja jakaa nyt vinkkinsä kikerahvaan kanssa. - Olen jumala ja minun ei tarvitse syötellä publalla ellen halua. Siksi vittuunnun täysin passia haluaviin local marty mcsorleyihin. Jos nobo haluaa passin, hakekoon sen poliisiasemalta, jyrähti GM, joka on huhun mukaan kehittämässä lääkettä syöpään.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 03.08.2007 23:34
Luettu: 415 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.