Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Retardit tuli vaikeuksista huolimatta

Hyvää iltaa arvon kiekkoliigan kansa!
Vaihdetaan tässä pari sanasta kuluneesta runkosarjasta. Kausihan lähti siitä että edessämme oli jokseenkin hankala tilanne sen vuoksi että "pelimme sielu" slut lähti Thaimaaseen huor...korjaan opiskelemaan*. Joukkueen aktiivisuus laski, pelaajia oli vähän + kiireet muutenkin ajoivat tiimin lähes tulkoon "kuolemaan". Välillä tuntui ettei tätä kertakaikkiaan voi saada toimimaan ja kauden alku olikin jokseenkin heikko. Mutta hankinnat Kytis, Toeni & NirpE osoittautuivat oikein onnistuneiksi, varsinkin mielestäni kauden paras pakki NirpE sekä pistepörssissä loistanut Toeni. Pelejä pelailtiin vähän, harkkamatsit olivat aikamoista puuroa, voittoja ei tullut mutta silti divassa olimme kuin eri joukkue ja peli oli erittäin kurinalaista ja jokainen jaksoi painaa aivan loppuun asti maltilla. Siitä erittäin iso kiitos jokaiselle jätkälle \o/
Voisin melkein puhua että ihmettelen sijoutustamme tässä vaiheessa, mutta sanonpa myös tähän perään että Restart ei oo tainnu näin hyvin pelata ikinä. Jäänkin mielenkiinnolla odottamaan seuraavaa kautta, slutin astuessa mukaan kuvioihin.

Mitä nyt pleijareista muutama sananen, sinne lähdetään tottakai hakemaan paikkaa 1 divarista. Mutta nöyryys pidetään yllä siitä huolimatta että runkkis sujui noinkin hyvin. Maailmanloppu se ei ole jos otamme heti nessuun ekassa otteluparissa.

Olipas helvetin tylsää tekstiä, avaan Vodkan tässä vaiheessa ja jatkan tietäni kiekkoon peeloilemaan -->

-Hercu-

Kirjoittanut: Restart
Julkaistu 27.07.2007 21:19
Luettu: 388 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.