Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVon runkkikset pelattu

Kangasalan Voitto päätti runkosarjan ja taistelee sijoituksista 1-2. Kunnioitettu ja arvostettu manageri GM-Keippari on asettanut playoffeihin tavoitteeksi sijat 5-8.

Karpov sen sijaan viihtyi viikonloppuna tuttuun tapaansa Tampereen yöelämässä ja samaan baariin olivat eksyneet myös SSK:n Pönssi ja Kouvola Sabresin Ayoso. Alkoholia nautittiin huolella ja jossain vaiheessa ilmassa alkoi olla pientä leijumisen meininkiä. - Meidän joukkueen Herkula pystyy vetämään ookkekikan vasemmalla kädellä 100 kertaa putkeen, sanoi Pönssi. - Meidän Hocke pystyy pitämään publalla kiekkoa koko erän hallussa menettämättä sitä vastustajalle, Ayoso nokitti. - Meidän tossa Kangasalan keskustassa asusteleva managerimme Keippari pystyy nostamaan KaVon rängiä 200 pisteellä vain ottamalla yhden puhelinsoiton joukolle, leijui Karpov. Tätä jatkui jonkin aikaa...

Ilta vaihtui aamuksi ja pienessä laskuhumalassa pojat alkoivat perua aikaisempia puheitaan: - Ei se Herkula nyt ihan sataa ookkea sentään vedä, sanoi Pönssi. - No ei se Hockekaan ihan koko erää pysty kiekkoa publalla pitämään, Ayosokin myönsi. - No ei se meidän GM-Keipparikaan ihan keskustassa asu, totesi Karpov.

Sitten muihin aiheisiin: KaVon oma ex-playboy gjoran on määrätty armeijan harmaisiin. Reenivapaita ei ole herunut, koska pelattuja Kiekkoliigapelejä on gjoranilla tältä kaudelta alle viisi. Loma tosin myönnettiin tämän jälkeen kun gjoran otti puheeksi pilkkimisharrastuksensa. Tätä lajia hän harjoittelee usein Toholammen kesäyössä.

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 22.07.2007 23:49
Luettu: 398 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.