Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Keijun kertomaa

"...You are going to see myself the fairy of your secret dreams
Even if all this belongs to worlds of fantasy
for this time, only this night everything is fair..."

Ja kuulin ne sanat:

"Pese kätesi.
Ota tilalle kolme taitavampaa kättä.
Tueksesi kysy luotettavammat,
niin selkeä on selustasi."

Ei, enää se ei ollut sama kanansiipinen peto josta uneksin: tämä keiju oli härkä, jolla oli sateenvarjo. Kuitenkin se oli sama. Miksi en luottaisi siihen taas? Mitä menetettävää minulla oli?

Niinpä luotin, ja tulokset ovat olleet enemmän kuin hyviä. Erittäin todennäköisiltä näyttäneet tippumiskarsinnat ovat vaihtuneet sarjan piikkipaikkaan. Kahdeksasta viimeisestä pelistä on käteen jäänyt vain voittoja, vaikka onneaan on saanut käydä koittamassa jokainen sarjan kärkijoukkueista. Maaliero näistä kahdeksasta pelistä on 39-7.

Kuitenkaan sota ei yhden keijun kuiskauksista välitä. Taas ei, kyse ei suinkaan ole tällä kertaa sisällissodasta, vaan harmiksemme joukkueen ulkopuoliset asiat ravisuttavat laumaamme. Niinpä loistavasti toimivasta paketista huolimatta kokoonpanoon joudutaan ehkä tekemään yhden miehen rukkaus. Toivottavasti tästä operaatiosta ei tule mitään sen suurempaa.


PS. Jos uskot tunnistavasi tarinan keijun, ota notella yhteyttä turhikseen ja paljasta epäilyksesi. Nopeimmalle oikein vastanneelle "ei liian sisäpiirin" pelaajalle irtoaa pelimerkki.

(Edit. Ja oikea vastaushan on Goljat, onnittelut Kipperille!)

Kirjoittanut: HIFK
Julkaistu 20.06.2007 01:18
Luettu: 385 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.