Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Lugun kausi

Ensimmäinen kausi kiekkoliigan alaisuudessa on Lugun osalta ohi ja se päättyi mukaviin nousutunnelmiin. Toisen jakson aikana koettu epäaktiivisuus ja siitä seurannut tason ailahtelu 2.divaripeleissä johtivat epävarmoihin tunnelmiin karsintoihin mennessä, mutta karsintojen aikana joukkueen yhteispeli toimi mainiosti ja niinpä Firenze kaatui otteluvoitoin 3-1 ja FC Kiviniemi voitoin 3-0.

Runkosarjan toinen puolisko oli Lugun osalta selkeästi heikompi kuin ensimmäinen, mutta silti tuloksena oli 3. sija. Tehokkaan hyökkäyspelin ansiosta joukkue oli ainoa kakkosdivarijoukkue, joka teki yli 100 maalia runkosarjan aikana ja maalierokin oli komea +60. Tämän mahdollisti varsinkin loistavasti koko kauden ajan pelannut kaksikko Desed-Kaarto, joka miehittikin pistepörssin kaksi ensimmäistä sijaa. Heidän takanaan pelsu tehtaili 20 maalia ja joukkueen puolustajat yhteensä 15 maalia.

Nousu divariin oli Lugulle positiivinen yllätys, sillä kauteen lähdettiin varovaisissa tunnelmissa. Nousujuhliin ei joukkueella kuitenkaan ole aikaa, sillä valmistautuminen tulevaan kauteen aloitettiin nopeasti testailemalla muutamaa uutta pelaajaa. Synttärikahvit kaksivuotisen taipaleen ansiosta sentään ehdittiin hörppiä.

Lugu haluaa kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta ja samalla onnitella Tikkiä ensimmäisen rintakarvan kasvamisesta!

Kirjoittanut: Lugu
Julkaistu 17.04.2007 21:53
Luettu: 378 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.