Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Seimiveikkojen Kiekkoliiga-aloitus

Be(e)tlehemin vanhat ja väsyneet Seimiveikot saivat tänään historiansa ensimmäisen Kiekkoliigakauden runkosarjan päätökseen ja tässä hieman tunnelmia partaveikkojen majatalosta.

Divarikarsinnoista lähtien joukkuetta rupesi pieni aktiivisuuden puute vaivaamaan ja runkosarjan ensimmäinen puolisko saatiin vaivoin pelattua ajallaan. Ensimmäisen puoliskon lopulla joukkueeseen värvättiin pika-aikataululla pari vahvistusta, eli Clymeri hyökkäykseen ja nrt puolustukseen. Clymeri viihtyi joukkueessa 4 liigaottelua ja suunnilleen yhden vuorokauden, mutta ikävä kyllä joutui poistumaan joukkueesta henkilökohtaisten syiden takia. Mies jätti kuitenkin loistavat näytöt osaamisestaan ja joukkue olisi pelaajan mielellään pitänyt pidempäänkin.

Pelit kulkivat aktiivisuuden puuttesta huolimatta ainakin kohtalaisen hyvin ja vastuuta on jaettu kaikille pelaajille tasaisesti. Joukkueen pistepörssin ykköspaikkaa hallitsee vähemmän yllättäen Stapleton, joka teki 53 pistettä 22 ottelussa. Muut pelajat tekivät pisteitä vähän tasaisemmin ja varsinkin puolustajat tukivat hyökkääjiä pisteiden valossa hyvin, ottaen sisäisessä pistepörssissä sijat 2-4.
Otteluita noin yleisesti on vaivannut pieni tasonheittely ja loistavien voittojen vastapainoksi on tullut pari nöyryyttävää tappiota. Yleisesti taso on ollut kakkosessa hyvä ja voittojen eteen on saanut paiskia hommia ihan tosissaan.

->

Kirjoittanut: Beetlehemin Seimiveikot
Julkaistu 01.04.2007 20:17
Luettu: 397 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.