Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Seimiveikkojen Kiekkoliiga-aloitus, osa 2

Runkosarjan toisella puoliskolla tuli allekirjoittaneen ja muun joukkueen kanssa pientä riitaa, lähinnä pelaajapolitiikasta, sekä fantasidukan sekoitus-suhteesta. Keppisotaa käytiin ja Paitsiokin asiasta jotain hehkutti, mutta asiat saatiin kuitenkin sovittua ja homma jatkuu entisellään.
Riidan aikana käytiin finninaamamaista ajatustenvaihtoa ja uhkailtiin ties millä vaihtoehdoilla puoleen ja toiseen, mutta joukkueemme onneksi riidat tosiaan foldattiin ja Tassukin sai pitää mopokorttinsa. Harmi vain, että vahvistuksemme Poliisi ei viihtynyt sotaisassa tunnelmassa ja lähti takaisin Hautausmaan leppoisille mestoille. Hänen tilalleen oltaisiin tarvittu aktiivista hyökkääjää, mutta värviraja tuli vastaan. Onneksi aktiivisuus on yleisesti ottaen taas saatu kohoamaan ja toisella puoliskolla ei tullut rajojen kanssa niin kusiset oltavat, kuin ensimmäisellä.

Teimme runkosarjassa neljänneksi eniten, päästimme viidenneksi vähiten joten samaa sarjaa jatkaen runkosarjasijoitus oli neljäs. Ensimmäinen tavoite, eli 8 joukkoon pääseminen täyttyi helposti. Nyt tarvitaan vain hyviä pelejä pudotuspeleissä ja paikka 1. divariin voisi aueta. Tiukat pudotuspelit varmasti luvassa ja katsellaan niiden jälkeen uudestaan.

Ja ensi kaudeksi on kovan luokan maalintekijä haussa, saa kysellä alustavasti.

Hyvää kevättä kaikille!

T. Höntsy, sekä muut Veikot

Kirjoittanut: Beetlehemin Seimiveikot
Julkaistu 01.04.2007 20:16
Luettu: 376 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.