Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Joutsenlaulun surullinen päätös.

Vaikka rakas ja verbaalisesti äärimmäisen lahjakas ystävämme D-fence eli Myxphaiseehomolleptl omissa kommenteissaan päinvastaissa väittikin, niin Ajaxin Kliigahistorian joidenkin mielestä jopa dramaattinen lopetus on mielestäni  ainakin lehdistötiedoitteen arvoinen.

Joukkueemme keulakuvan, suurimman idolin ja kiekkoliigan ehkä kaikkien aikojen lahjakkaimman pelaajan henkilökohtainen tradegia eli asepalvelus muuttuikin lopulta myös koko Ajaxin tradegiaksi. Joukkue ei koskaan selvinnyt pelintekijänsä puuttumisesta, eikä jäljelle jääneet Kesikset, Madonnat ja kumppanit pystyneet lopulta koskaan korvaamaan ikoninsa puuttumista.

Kesken kauden hankitut pelaajat farmiseura:Kuoleman ylijäämäpelaajan johdolla paljastuivat pienoisiksi pettymyksiksi ja omiisit ja madonnat löysivät oljenkorsia mukamas ihan oikeaan elämään.

Lopulta legendaarisille mestareille jäi vain yksi kunniakas ratkaisu: Jättää aakseen kaikki Kliigan toiminta ainakin siihen saakka, että joukkueen pelintekijä tekee paluun javakaukaloihin. Olihan yksittäisen Ajaxin pelaajan yksinäinen liigaottelu ilman Beckhamia, kuin pienehkön kukkolepakon ensimmäinen lento tammen oksalta kohti liian kaukana häämöttävää puhelintolppaa.

Elikkä näkemiin kaikki pelimiehet ainakin floppiin saakka.

Terminator sanoi mitä sattui.


M46

Kirjoittanut: Ajax Amsterdam
Julkaistu 01.04.2007 06:34
Luettu: 393 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.