Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

KaVolla välikausi

Kangasalan Voiton tämä kausi on liigapelien suhteen kulkenut jokseenkin alavireisesti. Kärkipään joukkueita kaatui ensimmäisellä jaksolla useita, mutta turpaan otettiin komiasti muunmuassa kahdelta jumbotiimiltä. Joukkue syyttää kaikesta kikkaratukka nisoa, jonka aktiivisuus tällä kaudella on pudonnut pahasti. Hyökkäyspäässä paikkoja on ollut, mutta viimeistely on ollut löysintä kakkaa sitten vuoden 97-ripuliaallon ja puolustus on vuotanut kuin Handelsbankenin pankkisalaisuudet. Siksi kaudesta onkin muodostunut ns. välikausi - tavoite on pysyä sarjassa ja miettiä miksi Tenkratin äänessä kaikuu nykyään lievä nasaali. - Jos Habs on sarjataulukossa edellä, niin PERKELE KAUSI ON MENNYT PÄIN HELVETTIÄ POJAT, GM-Keippari haukkui joukkueen palaverissa.

Nison katoamiselle ei olla saatu selkeää syytä itse kuopukselta, mutta kiekkokuningas GM-Keippari valoittaa jutun taustaa: - Olen nähnyt nison usein Kangasalan Lidlissä hamstraamassa juustonaksuja, suklaakuorrutejäätelökakkuja ja Justin Timberlaken CD-levyjä. Epäilen hänen sairastavan bulimiaa ilman oksentamista. Poika on turvonnut kuin Timo Jutila aktiivivuosiensa jälkeen. Tässä saattaa olla kysymys vakavasta Maradona -syndroomasta.

Gunski sen sijaan on joutunut KaVossa ikävään välikäteen ajauduttuaan ilmiriitaan SUUREN JOHTAJAN, GM-Keipparin kanssa. Eripura koskee GM-Keipparin isoäitiä, jota gunski on yrittänyt ujosti lähestyä nähtyään tämän kuvan IRC-galleriassa. - Vanhemmat naiset ovat intohimoni, gunski kertoi puna poskillaan

Kirjoittanut: Kangasalan Voitto
Julkaistu 11.03.2007 11:37
Luettu: 388 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.