Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Kapteeni jättämässä laivan?

Kauden alun demokraattisessa äänestyksessä MaMa:n kapteeniksi yksimielisesti valittu uhkee (nyk. uhkeeC) saattaa olla lähellä siirtoa. Vaikka kapteenin omat esitykset ovat olleet suorastaan maagisia, ei muu joukkue ole pystynyt pelaamaan samalla, korkealla tasolla. Edes uhkeen(C) ennennäkemättömät johtajanominaisuudet eivät ole pelastaneet Mainioita suurinumeroisilta, usein toiselle kymmenluvulle livenneiltä tappioilta.

Lukuisat murskajaiset ovat saaneet jopa kapteenin ajoittain miettimään jatkoaan joukkueessa, sillä vientiä miehellä olisi aina liigajoukkueita myöten. Toistaiseksi lukuisat palkankorotukset ja joukkueuskollisuus ovat pitäneet miehen Mainioiden riveissä, mutta jatko on yhä avoin. Viime aikoina innokkaan kapteenin ja muun joukkueen välejä on nimittäin hiertänyt rivipelaajien epäaktiivisuus. Kapteeni on joukkueen edun vuoksi lopettanut päivätyönsä ja viettänyt kaiken aikansa harjoittelemassa; muulta joukkueelta moista omistautumista ei ole löytynyt, eikä pelejä ole saatu pelattua kapteenia tyydyttävää määrää. Tämä on lisännyt uhkeen(C) lähtöhaluja entisestään.

Tälläkin tiedotteella haluan muistuttaa Sinulle, kapteenimme, kuinka paljon merkitset joukkueellemme ja pyytää sinua antamaan meille vielä mahdollisuus, vaikka emme sitä ehkä ole ansainneetkaan. Tulemme tekemään parhaamme ja toivomme Sinun ymmärtävän ettemme ole kuten sinä - meillä on rajamme.

- Kulissijohtaja ja keulakuva, Pylle

Kirjoittanut: Marshallsaarten Mainiot
Julkaistu 08.03.2007 00:50
Luettu: 413 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.