Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Puolivälin yli! (1.divari 1/07)

Kuka uskoi siihen, että REDUX on kauden puoliväliin päästessä runkosarjassa toisena? Veikkasinkin ettei kovin moni. Meitä manailtiin playoff-rajan alapuolelle, mutta nyt on vihdoinkin saatu uskoteltua kiekkokansalle, että emme ole heittopussina tällä kaudella. Pelit ovat pelattu ajoissa ja tuloksetkin ovat olleet tyydyttäviä joukkueen johtohenkilön kasvonilmeistäkin päätellen.

16 peliä, joista 9 voittoa, 4 tasuria ja 3 tappiota. Pistesaalis 22, joka oikeuttaa runkosarjassa toiseen sijaan. Ei hassummin siis lähtenyt käyntiin Sabresien siipien alla tämä kausi.

Aaltoliikkeen tehopelaajina ovat viimeisimmissä matseissa toimineet Myllaro-Näätä kaksikko, jotka ovatkin kolmessa edellisessä matsissa lähettäneet arkistoihin komeat tehot:
Näätä 1+9 (kok. 11+23, pörssissä 4.)
Myllaro 12+0 (kok 20+6, pörssissä 8.)

Hyökkääjistä vielä sen verran, että Tsunakin on ollut tehokkaalla päällä pelaamissaan peleissään, sillä joukkueen General Manager on tykitellyt 9 matsissaan tehot 14+4=18.
Villinä korttina pelaava Metal on jäänyt hieman varjoon, vaikka kahdessa pelaamassa pelissään onkin tykitellyt tulokaskaudelleen ihan kivat lukemat taululle; 3+5=8

Puolustajina ovat häärineet Dufva-Joki-Rebsy kolmikko, ja he ovat saaneet hyvät otteet päälle, sillä edelliset kymmenen matsia ovat olleet kiitettävät 6-2-2.

Aaltoliike siis jatkaa porskuttamistaan kohti runkosarjan loppua, tavoitteenaan vähintään toinen sija, jos KS jatkaa hurjaa viretahtiaan loppukaudellakin.

- Myllar

Kirjoittanut: Team Talu Viin
Julkaistu 02.03.2007 15:24
Luettu: 399 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.