Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Voittajan on helppo hymyillä! osa 2

fouba on pelannut oman roolinsa tällä kaudella täydellisesti ja kaveriahan voidaan osittain kiittää voittoputkesta! Mänty siirtyi oikean elämän pariin ja hänet vieroitettiin joukkueesta.

santerin kauden tavoite oppia yhdys sanat ja muutenkin kirjottamaan ja silleen on edistynyt vähä hyvi mut en sit tiiä onnistuuko santerin tav oite tällä kaudella viel vai siirtyykö se ensi kaudelle.. Kaksi peliä tällä kaudella vain alla, mutta pelimäärä luultavasti nousee toisella kierroksella, koska Slo raidaa lvl-uppeja kovaa tahtia.

Marenki tajusi, että sen ei tarvi noudattaa kiekon herrasmiessääntöjä, koska se on vasta 12 vuotta eli lagimaalia saattaa tulla!

Zippo, tämä turisti on alemman pakin roolissa täyttänyt ruutunsa varsin mallikkaasti, kun ottaa huomioon, että kaveri on pelannut suurimman osan peleistä kännissä. Yleensä otteluiden kommentoinnista voi päätellä, milloin kyseinen hemmo on korkannut väkeviä.

Ayoso, tämä KS:n oma halinalle, johon voi luottaa niin hyvänä, kuin huononakin päivänä, on ollut korvaamaton apu ajatellen niitä öisiä hetkiä, joita olemme kätemme kanssa viettäneet. Myös hän on ollut viime aikoina epäaktiivinen internet surffailia, koska hän on keskittynyt raiskaamaan koripallokoreja, sekä avuttomia mummoja hiihtohississä hiihtolomalla. Erehtyisi edes kerran raiskaamaan maaliverkkoja, mutta Ayoso on aina perustellut: "Kentän ulkopuolella se vaan uppoo paremmin"

No se siitä.

- Homie, Zippo, Ayoso ja haule

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 26.02.2007 00:46
Luettu: 437 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.