Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Voittajan on helppo hymyillä! osa 1

Saimme ensimmäisen kierroksen päätökseen! Divarijoukkueet ovat kummastelleet otteitamma ja ihmetelleet. Peleissä vastustajat ovat jäänet ihailemaan Kultakyrpämme otteita ottelusta toiseen. Tällähän hetkellä Kultakyrvän omistaa Akademiks tehoilla 26+18. Entinen kyrvän omistaja Homie on jäänyt taka-alalle seuraamaan Akademiksin liikkeitä hokien: "It's my treasure!", Homiellakin on tehot 20+17. Nämä kaksi pelleä ovat siis kaksoisjohdossa pistepörssissä. Joku ylläri? e. Myös alemman pakin paikalla toimiva Zippo on kasannut varsin mukavat tehot 17+15, joka oikeuttaa pistepörssissä 4. sijaan. Puolustuksemme teki vastustajan hyökkääjille temput ottelusta toiseen päästäen vain 19 maalia 14 ottelussa vastoin kaikkia Paitsion-lakeja. Tuskin edes tarvitsee puolustajien pistepörssiä katsella, sillä voisin lyödä vaikka euron vetoa, että sielläkin KS on kärkipäässä edustettuna.

Nyt kerromme vähän pelaajiemme otteista:

haule, tämä Rymättylän maiden pokerihirmu ei kiekossa paljoa ole viihtynyt, lyöden virtuaalikorttia päivästä toiseen, kiroten ohivetoja niin pokerissa kuin kiekossakin! haule on yrittänyt useaan otteeseen saada apua Peluurista, mutta turhaan.

Tähtipuolustajamme Slo osti itselleen WoW-hanskat, jotka syrjäyttivät lätkähanskat totaalisesti. Sitten kaveri rupesi metsästämään epic-tavaroita sekä kehitti itselleen levelin 65 HIMO-HORDE-Druidin!! Tällä hetkellä Levillä internet-vieroituksessa WoWin johdosta.

Kirjoittanut: Kouvola Sabres
Julkaistu 26.02.2007 00:44
Luettu: 500 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.