Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

HIFKin ensimmäinen vuosikuudennes

HIFKin historian eka sarjakierros sujui varsin kohtalaisissa merkeissä. 16 pistettä jäi kasaan 14 ottelusta, mihin voi olla tyytyväinen harrastamallamme sosiaalipeluutuksella. Vastuuta tuli jaettua varmaan laajimmalle rintamalle kaikista kliigan tiimeistä.
Puolustajista kentällä ovat viihtyneet pääasiassa Turhapuro, Inca ja craps, myös zonk on korkannut divaneitsyytensä. Hyökkäyspäässä soheltamassa ovat olleet tasaisen ahkerasti soma, M.Bolan, zippi, Goljat, Gila sekä Herra, ja Merjakin on kentällä piipahtanut. Nettipokeria, kaljottelua ja luistelua harrastava kessumme on pelannut peräti yhdessä ottelussa täydet minuutit. Extremer on edelleen kateissa tapahtuman johdosta.

Pelaajamuutoksista sen verran, että 2 kärkkäintä turvanaukojaa (Gila ja craps) päättivät nostaa kytkintä pariin epämääräiseen syyhyn vedoten. M.Bolan taas vittuuntui saamattomuuteensa ja päätti ripustaa hokkarit naulaan muutamaksi hetkeksi. Mainitsemisjärjestyksen  mukaan kasvavat kiitokset näille jannuille. Paikkaajiksi on otettu Herra ja Khistar (Khioya), pari kakaraa, jotka kuitenkin osaavat pelata.

Kevennykseksi vielä hiskiläisten mietteitä alkukauden ajalta:

07/02/23(09:39:06) • @kmdou
zonk is searching for himself + goatsex on yahoo. WEEE 22 hits!

07/02/23(18:44:20) (Herra) kiitos paljon luottamuksesta :)

07/02/12(00:21:47) (@craps) hmm.. mä olen ens viikon vineemättä, hermostumatta, sanomatta kirosanaakaan jne.

Turhis kuittaa.

Kirjoittanut: HIFK
Julkaistu 24.02.2007 01:12
Luettu: 429 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.