Kiekkoliiga
Lehdistötiedote

Nimensä veroista aaltoliikettä!

Aaltoliike REDUX on saanut viisi ensimmäistä peliä kokoon uudistuneessa Kiekkoliigassa. Divarin taso on ollut odotettavan hyvää ja huonoa. Tästä kertoo heittelehtivät tuloksemme:

Ensimmäisen pelimme voitimme 1-0 divarin  futisjeng... Los Amigoseja vastaan (heil kolme peliä, jokaises vain yksi maali).

Toinen ottelumme päättyi tasapaksun väännön jälkeen HC Hockeja vastaan 2-2..

Kolmannessa ottelussa meitä heiteltiin totaalisesti kivillä päähän. Tulos 1-11 tappio Kouvola Sabresille oli erittäin masentavaa, ja huhujen mukaan lähes kaikkien tipaton tammikuu loppui siihen paikkaan... Kouvola tykitteli nollakulma-maaleja, läpäreitä (Akademiks) ja muuten vain hienoja passi-passi-tööt -maaleja... Siinä ei REDUX:n yksinyrittäjäkolmikolla (stlouis-Tsuna-Myllaro) ollut mitään sanottavaa.

Neljänteen otteluun lähdimme voittoa hakemaan karun tappion jälkeen. Voitto irtosi FC Kiviniemestä jo ensimmäisen erän perusteella, jossa Myllaro-Näätä HCL-kaksikko iski taululle 6-2 lukemat ennenkuin Toeni ehti edes sitoa luistimennauhojaan. (loppua kohden Toeni pääsi mukaan peliin ja peli päättyi 7-5 voittoon.)

Viides ottelu oli hassu. Motua vs. 1-1. Kiekkokin hajosi matkan varrella.

Kauden alku on siis ollut meille perushyvä. Puolustuksessa on häärinyt Joki-Dufva kaksikko tuhoavalla pelillään ja ovatkin tehokas veljespari. Yhteisen sävelen löytäminen hyökkipäässä on vielä tuloillaan, mutta antakoot tulla.

Tilanne: REDUX toisena 5GP, 2W, 2D, 1L, 6 pojoo

Myllaro & REDUX kuittaa!

Kirjoittanut: Team Talu Viin
Julkaistu 31.01.2007 01:28
Luettu: 248 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.