Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Nimensä veroista aaltoliikettä!

Aaltoliike REDUX on saanut viisi ensimmäistä peliä kokoon uudistuneessa Kiekkoliigassa. Divarin taso on ollut odotettavan hyvää ja huonoa. Tästä kertoo heittelehtivät tuloksemme:

Ensimmäisen pelimme voitimme 1-0 divarin  futisjeng... Los Amigoseja vastaan (heil kolme peliä, jokaises vain yksi maali).

Toinen ottelumme päättyi tasapaksun väännön jälkeen HC Hockeja vastaan 2-2..

Kolmannessa ottelussa meitä heiteltiin totaalisesti kivillä päähän. Tulos 1-11 tappio Kouvola Sabresille oli erittäin masentavaa, ja huhujen mukaan lähes kaikkien tipaton tammikuu loppui siihen paikkaan... Kouvola tykitteli nollakulma-maaleja, läpäreitä (Akademiks) ja muuten vain hienoja passi-passi-tööt -maaleja... Siinä ei REDUX:n yksinyrittäjäkolmikolla (stlouis-Tsuna-Myllaro) ollut mitään sanottavaa.

Neljänteen otteluun lähdimme voittoa hakemaan karun tappion jälkeen. Voitto irtosi FC Kiviniemestä jo ensimmäisen erän perusteella, jossa Myllaro-Näätä HCL-kaksikko iski taululle 6-2 lukemat ennenkuin Toeni ehti edes sitoa luistimennauhojaan. (loppua kohden Toeni pääsi mukaan peliin ja peli päättyi 7-5 voittoon.)

Viides ottelu oli hassu. Motua vs. 1-1. Kiekkokin hajosi matkan varrella.

Kauden alku on siis ollut meille perushyvä. Puolustuksessa on häärinyt Joki-Dufva kaksikko tuhoavalla pelillään ja ovatkin tehokas veljespari. Yhteisen sävelen löytäminen hyökkipäässä on vielä tuloillaan, mutta antakoot tulla.

Tilanne: REDUX toisena 5GP, 2W, 2D, 1L, 6 pojoo

Myllaro & REDUX kuittaa!

Kirjoittanut: Team Talu Viin
Julkaistu 31.01.2007 01:28
Luettu: 357 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.