Kiekkoliiga
Mitalistit – A-Liiga pudotuspelit
Chewits
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Lehdistötiedote

Viimeiset sanat.

Team Canada -nimellä kiekkotaipaleensa aloittanut rykelmä koostui lähinnä Hudlerin houkuttelemista tenoreiden kakkosnickeistä (Majic, Aaltonen...). Alku oli tuttuun tapaan täynnä vaikeuksia. Maaleja tuli omaanpäähän kuin esterin... no, tuli kuitenkin paljon. Lainaus 3/2005 Divarikarsintojen hakemuksesta: "Vastoinkäymisten myötä kasvoimme joukkueeksi." Majicin opastaessa Hudleria alkuun, tämä kehittyi lopulta aina Divarin parhaaksi puolustajaksi.

Loppu onkin tuhkimotarinaa; nousu 2.divariin, lisää kokemusta, nousu ykköseen ja kolkuttelu liigan portteja. Mutta kuten monella urheilijalla/laulajalla/mitä näitä nyt on, huipulta on helppo tippua. Tappiollisen liigakarsinta-sarjan Bulsseille hävinneenä Hudler taas vittuuntuneena jättää joukkueen. Routa ajaa porsasta kotiin, mutta ovi onkin tiukasti lukossa. Porsas uhkaa pissiä kuistille, mutta isäntä ei laske tätä kotiin. Porsas toteuttaa uhkauksensa ja tässä sitä ollaan.

H.C.A.P haluaa kiittää Kiekkoliigan johtoa, joukkueita ja erityisesti matkan varrella pelanneita pelaajia. Pahoittelut vielä kerran.

Erityisesti haluan kiittää seuraavia: Majic, jööran, Scott, peipi, Warden, Tac, Omena, Salonen, Mazter, pontti, Keno, Aaltonen, blink (P.Katti), Susikäsi, Maigo, Henze ja Fenni. Hudlerille myös kiitokset, vaikka temput saisivat jo pikkuhiljaa riittää (viimeisin lehdistötiedote, joka tosin poistettu).

- Viisumi.

Kirjoittanut: H.C.A.P
Julkaistu 26.12.2006 20:34
Luettu: 359 kertaa

Kommentit
Ei kommentteja.
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.